Play ponuda
Play ponuda
PRAVNA ZAVRZLAMA

Ricky Martin tuži nećaka za 20 milijuna dolara nakon optužbi da ga je pjevač seksualno zlostavljao

Tek nakon neuspjelog pokušaja nagodbe s pjevačevom obranom, pjevačev nećak je preko svog odvjetnika tražio povlačenje tužbe

Image
Foto: Instagram
RTL.hr/ 8.9.2022. u 15:00
Play ponuda

Portorikanski tekstopisac i pjevač Ricky Martin podignuo je tužbu protiv vlastitog nećaka Dennisa Sancheza Martina koji ga je optužio za seksualno zlostavljanje. Ricky traži 20 milijuna dolara odštete, piše časopis People. Pjevačev nećak je prije nekoliko tjedana povukao svoju tužbu za seksualno zlostavljanje te je Rickyju Martinu ukinuta zabrana prilaska, no onda mu je očito prekipjelo pa je odlučio tužiti Dennisa.

Kako stoji u Dennisovoj optužnici, pjevač i on bili u romantičnoj vezi sedam mjeseci čiji prekid navodno nije mogao prihvatiti 50-godišnji Martin. Sanchez Martin, koji tvrdi da je veza prekinuta svega dva mjeseca prije podizanja tužbe, istaknuo je kako se "boji za svoju sigurnost", a upravo zbog strahovanja je tražio zabranu prilaska, koja je trajala do 21. srpnja. Pjevačev nećak je preko svog odvjetnika tražio povlačenje tužbe, kako ističe, zbog propalog pokušaja pregovara oko financijske nagodbe s Martinovim odvjetničkim timom.

S druge strane, prema navodima pjevača, Sanchez Martin je podignuo tužbu jer ga Ricky nije zapratio na društvenim mrežama,a očito je Dennisu prekipjelo kada je ignorirao njegov zahtjev oko kreiranja profila na društvenim mrežama Martinovoj djeci. Navodno je Sanchez Martin objavio pjevačev broj telefona, zbog čega je zvijezda morala promijeniti broj.

Prošlo je nekoliko mjeseci od tog događaja, a tužba je već bila podignuta u kojoj je pjevač optužen za seksualno zlostavljanje te je tražio zabranu prilaska. Sada portorikanski pjevač tuži nećaka za 20 milijuna dolara zbog iznuđivanja, neosnovanih optužbi, zlouporabe prava i počinjene štete.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bila je blizu

Bivša najbolja tenisačica svijeta nije tako dobra s vitaminima: Fotku utegnutog tijela zasjenila glupost koju je napisala uz nju

Play ponuda

Više s weba