Ostalo

Ricky Martin više ne izgleda ovako: Drastično se promijenio i neodoljivo podsjeća na 'najseksi djedicu...

49-godišnji glazbenik sada fura poblajhanu bradu, a njegova drastična fizička promjena izazvala je podijeljene reakcije milijuna obožavatelja.

Tabloid.hr
17.02.2021 17:55

Latino pjevač Ricky Martin pohvalio se potpuno novim imidžem na Instagramu.

Naime, 49-godišnji glazbenik sada fura poblajhanu bradu, a njegova drastična fizička promjena izazvala je podijeljene reakcije milijuna obožavatelja.

Dok je nekimauvijek super, drugi su mu poručili kako je bolje izgledao kada je sve na njemu bilo prirodne smeđe boje. Ricky je priznao kako je promjena nastala iz dosade, a na nju se odlučio uoči snimanja novog glazbenog spota u Portoriku.

Podsjetimo, Ricky je danas suprug i otac četvero djece, a sa suprugom Jwanom Yosefom vjenčao se 2017. godine, sedam godina nakon što je konačno priznao da je gay.

Portorikanac je to dugo skrivao, jer je imao horde zaluđenih obožavateljica, no bilo je i više nego jasno da ga one ne zanimaju. Djecu su mu rodile surogat-majke.

Ricky s novim imidžem pomalo podsjeća na talijanskog biznismena i "najseksi djedicu na svijetu", GianlucuVacchija koji je nedavno postao tata po drugi put s djevojkom koja ima samo 25 godina, dok su njemu 53 godine.

Procijenite sami.