Play ponuda
Play ponuda
fanovi zgroženi

Rigorozna Yolanda Hadid kćerkama nametala grozne dijete: 'U Parizu i Milanu vole mršave cure'

Na vidjelo je isplivala kompilacija starih videozapisa u kojima Yolanda Hadid tjera Gigi i Bellu na striktne dijete

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 19.4.2019. u 15:18
Play ponuda

Prije nego što su postale popularne manekenke, Gigi i Bella Hadid zajedno su se sa svojom majkom Yolandom pojavljivale u reality showu "The Real Housewives of Beverly Hills". A ono što jednom završi u medijima, zauvijek tamo i ostaje. 

Sada je časopis Bravo napravio mashup videa u kojima Yolanda nameće prehranu svojim kćerkama, a Gigi govori kako ne bi trebala igrati odbojku jer su takve cure "prevelike" i "mnogo jedu". 

"Odbojka je veoma muževan sport, dok je modeling ženstvena stvar. Te djevojke jedu kao muškarci, a ja želim da se Gigi razvija kao žena", rekla je tada Yolanda u emisiji koja se emitirala 2012

U drugom videu vidimo Gigi i Yolandu na jednom Giginom shootingu, a manekenka govori o tome kako je uzbuđena što će se napokon najesti na rođendanskoj proslavi. No, Yolanda ju je brzo srezala u tome: "Možeš jednu noć biti loša, a onda se vraćaš na staru dijetu. U Parizu i Milanu vole mršave djevojke", rekla je Yolanda.

Cijeli je video prožet klipovima u kojima Yolanda zabranjuje Gigi normalnu hranu i tjera je da jede samo salate

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Osim rigorozne prehrane i konstantnih treninga, ono što mnogi komentiraju je i Bellin izgled koji se uvelike razlikuje od današnjeg, stoga su svi ponovno zaključili kako se mlađa sestra Hadid sigurno podvrgnula plastičnim operacijama. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba