Ostalo

Upoznali su se prije deset godina, ljubili slavne face, a onda ih je život ponovno spojio

Rihanna i A$AP Rocky dugogodišnji su prijatelji, a svojedobno su i surađivali s obzirom na to da se ona prije gotovo deset godina pojavila u njegovom spotu za pjesmu 'Fashion Killa'. Tada su prvi put viđeni kako se strastveno ljube na ulicama New Yorka

T.M.
01.02.2022 09:00

Planetarno popularnapjevačica Rihanna i glazbenik ASAP Rocky već su duže vrijeme uživaju u filmskoj ljubavi, a svoju sreću više ne skrivaju. No, njihov odnos jesada postao još ozbiljnijis obzirom na to da čekaju prvo zajedničko dijete.

Sretnu vijest potvrdile su fotografije na kojoj popularni par zaljubljeno pozira, a u prvom planu je RiRin trudnički trbuh. Iako još uvijek nema službene potvrde, američki mediji šuškaju kako je pjevačica već nekoliko mjeseci u drugom stanju.

Rihanna i ASAP Rocky

(FOTO: Profimedia)

Rihanna i A$AP Rocky dugogodišnji su prijatelji, a svojedobno su i surađivali s obzirom na to da seona prije gotovo deset godina pojavila u njegovom spotu zapjesmu 'Fashion Killa'. Tada su prvi put viđeni kako se strastveno ljube na ulicama New Yorka.

Ipak, činilo se kako je sve do 2020. godine njihova veza bilo povremena i bez obaveza, no očito se nešto promijenilo. Rihanna ni reper dosad nisu pretjerano komentirali svoj odnos, no nedavno je sve izašlo na vidjelo i to iz njegovih usta.

Rihanna i ASAP Rocky

(FOTO: Profimedia)

"Ona mi vrijedi kao otprilike milijun drugih. Kad znaš - znaš! Ona je ta, ona prava", poručio je reper u intervjuu za GQ koji ga je proglasio najljepšim živućim muškarcem. Rihannu je tada nazvao "ljubavi svog života".

U prosincu prošle godine par je bio kod njezine obitelji na Barbadosu, a reper je priznao i kako je njegova partnerica imala velik utjecaj na njegov posljednji album.

Rihanna i ASAP Rocky

(FOTO: Profimedia)

A$AP Rockyja u prošlosti se povezivalo s planetarno popularnom manekenkom Kendall Jenner , no nijedno od njih nikada nije potvrdilo tu vezu. No, to nije jedina slavna djevojka s kojom je glazbenik navodno bio u ljubavnoj vezi. Svojedobno je navodno ljubiomanekenku Chanel Iman , pjevačicu RituOru i Iggy Azaleu.

Prije nego što je uplovila s budućim ocem svog djeteta, barbadoška pjevačicaRihanna je prekinula višegodišnju vezu sa saudijskim milijarderom Hassanamom Jameelom. No, prekid joj nije pretjerano teško pao s obzirom na to da susamo nekoliko mjeseci nakon krenula šuškanja kako je pjevačica uplovila u novu vezu.