Ostalo

Prva fotka na društvenim mrežama! Rihanna na Instagramu objavila trudnički trbuščić

Pjevačica s reperom A$AP Rockyjem čeka prvo dijete

RTL.hr
03.02.2022 09:40

Službeno je Rihanna potvrdila da je trudna, a fotografije njezine slatke objave obišle su svijet. Na svom Instagram profilu sada je pjevačica objavila i prvu fotografiju trudničkog trbuha, a u svega par sati lajkalo ju je desetak milijuna ljudi. Pokazala je trbuščić u pozamašnoj trudnoći pa je očito da je tajnu o trudnoći dobro čuvala skoro do samog kraja.

Pjevačica je potvrdila šuškanja da s dečkom A$AP Rockyjem čeka dijete, i to tako što je tijekom šetnje Harlemom pokazala svoj trbuščić, koji je ogolila unatoč niskim temperaturama. Glasine o Rihanninoj trudnoći kruže od studenog prošle godine, no ona se na te navode nije osvrtala. Poznato je da Rihanna sve radi pod svojim uvjetima, a tako je napravila i ovog puta, sačuvavši slatku informaciju što dulje za sebe i svoju obitelji.


'Ona mi vrijedi kao otprilike milijun drugih'

Sa A$AP Rockyjem u vezi je od 2020. godine, no iza njih je dugogodišnje prijateljstvo. Svojedobno su i surađivali, ona se prije desetak godina pojavila u spotu za pjesmu 'Fashion Killa'. Tada su viđeni kako se strasno ljude na ulicama New Yorka. No, trebalo je proći desetak godina da se ponovno spoje i da njih odnos krene nekim ozbiljnijim tokom. Iako se nikada nisu pretjerano oglašavali o svojoj ljubavi, jasno je da misle ozbiljno, pogotovo obzirom na to da će postati roditelji.

"Ona mi vrijedi kao otprilike milijun drugih. Kad znaš - znaš! Ona je ta, ona prava", poručio je reper u intervjuu za GQ koji ga je proglasio najljepšim živućim muškarcem. Rihannu je tada nazvao "ljubavi svog života".