Play ponuda
Play ponuda
humanitarne aktivnosti

Rihanna posjetila francuskog predsjednika i prvu damu: 'Razgovarali smo o obrazovanju'

Rihanna se u Parizu susrela s francuskim predsjednikom s kojim je razgovarala o humanitarnim aktivnostima u području zdravstvene skrbi i obrazovanja

Image
Foto: AP Images
Tabloid.hr/Hina/ 27.7.2017. u 9:46
Play ponuda

Rihanna se susrela u Parizu s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom i prvom damom Brigitte Macron. S njima je razgovarala o humanitarnim aktivnostima u području zdravstvene skrbi i obrazovanja. 

Image

Rihanna posjetila francuskog predsjednika Macrona i prvu damu Brigitte

Fotogalerija
Image

Rihanna posjetila francuskog predsjednika Macrona i prvu damu Brigitte

Fotogalerija

Pjevačica porijeklom s Barbadosa, čiji je najpoznatiji hit pjesma "Diamonds", osnovala je 2012. godine Zakladu Clara Lionel, neprofitnu organizaciju za promicanje projekta stipendiranja diljem svijeta.

"Imala sam nevjerojatan sastanak s predsjednikom i prvom damom i izrazili su nam srdačnu dobrodošlicu. Usmjerili smo se na teme obrazovanja s globalnog stajališta i u rujnu ćemo imati jednu uistinu veliku objavu", kazala je Rihanna o susretu s francuskim predsjednikom, ne navodeći detalje.    

Popularna pjevačica na svom Twitter računu ima 75 milijuna sljedbenika, a tu je činjenicu iskoristila i kako bi se nedavno susrela s drugim svjetskim čelnicima poput kanadskog premijera Justina Trudeaua ili argentinskog čelnika Mauricija Macrija, s kojima je također razgovarala o obrazovanju.

Francuski predsjednik pak sa svoje je strane također zainteresiran za suradnju sa svjetski popularnim osobama iz svijeta glazbe pa je tako nedavno razgovarao s pjevačem megapopularne irske skupine U2 Bonom Voxom o smanjenju siromaštva i akcijama s tim u vezi, osobito u Africi.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NERIJEŠEN MISTERIJ

Detektiv otkrio: Filip Kapisoda nije ubio Kseniju Pajčin iz razloga kojeg svi navode

Play ponuda

Više s weba