Play ponuda
Play ponuda
pristojna pjevačica

Rihanna psovkama 'častila' obožavatelje

Kada je stizala u Pariz objavila je na Twitteru broj vlaka i vrijeme dolaska na kolodvor, a takva informacija nije mogla proći bez reakcije njenih obožavatelja. No, Rihanna ih nije pozdravila osmijehom na licu.

Image
Foto: Terry Richardson
RTL/ 4.9.2012. u 9:00
Play ponuda

Rihanna je odavno poznata kao temperamentna dama koja voli provocirati, no posljednjim svojim ispadom naljutila je obožavatelje, ali i sedmu silu.

Unatoč tome što si je sama 'zakuhala' situaciju, Rihanna se u nekoliko navrata obrušila na svoje obožavatelje od kojih, na koncu, i živi.

Naime, kada je stizala u Pariz objavila je na Twitteru broj vlaka i vrijeme dolaska na kolodvor, a takva informacija nije mogla proći bez reakcije njenih obožavatelja. Stoga su je na željezničkom kolodvoru dočekale horde fanova, što je pjevačicu potpuno izbacilo iz takta.

Svoj bijes je izrazila na Twitteru: "Francuzi su jeb... ludi! Ako me gurneš, gurnut ću i ja tebe! Paparazzi i ostali luđaci uključeni! Morala sam bježati sa željezničke stanice. Totalno ste izvan kontrole s tim sranjem u Parizu".

Osim što joj obožavatelji sigurno neće zaboraviti ovaj razmaženi ispad, na zvijezdu s Barbadosa naljutili su se i zaštitari na Gare du Nordu naglasivši kako je glazbenica krajnje neodgovorna i nepromišljena jer je izazvala pravi kaos na kolodvoru.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KAO PRAVI DOMAĆIN

Kakav šarmer: Ćiro iznenadio Ninu u Tuzli

Play ponuda

Više s weba