Play ponuda
Play ponuda
dosta joj zločestih dečkiju

Rihanni prekipjelo: 'Više neće izlaziti ni s kim iz glazbene industrije'

Seksipilna pjevačica s Barbadosa nakon niza je loših ljubavnih iskustava odlučila kako je jednog za svagda završila svoje avanture s zločestim dečkima i onima iz glazbene industrije.

Image
Foto: AP Images
RTL/ 5.1.2015. u 8:17
Play ponuda

Popularna 26-godišnja glazbena diva s Barbadosa Rihanna, poznata je po svojoj turbulentnoj vezi s pjevačem Chrisom Brownom, koji joj je 2009. godine nanio veliku duševnu, ali prije svega i fizičku bol.

No, Brown nije jedini s kim je RiRi imala velike ljubavne probleme. Nekoliko je puta ljubavnu idilu pokušala pronaći s reperom Drakeom, no ni s njim nije išlo, a i Brownu se usprkos prethodno navedenom vraćala u zagrljaj, no sve je završilo novim ljubavnim brodolomom.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

Sve je to kulminiralo Rihanninom potpunom frustriranošću na području ljubavi, zbog čega je odlučial stati na kraj dosadašnjem obrascu ponašanja.

"Više neće izlaziti ni sa kim iz glazbene industrije. Ti 'zločesti dečki' joj donose samo bol i ljubavne jade", rekao je Rihannin prijatelj.

Većina tih repera je jako djetinjasti, a Rihanna više ne želi odgajati muškarce. Chris i Drake su bili dobri samo za seks, no nisu imale druge kvalitete. Kada su počeli razgovori o ljubavi, iskrenosti i zajedničkoj budućnosti, obojica su zakazali", rekao je isti izvor.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Malala Yousafzai

Najmlađa nobelovka kojoj su talibani pucali u glavu zasjala na naslovnici britanskog Voguea

Play ponuda

Više s weba