Play ponuda
Play ponuda
otkrila nepoznate detalje

RiRi pozirala u toplesu: 'Da nisam pjevačica bila bih supruga'

Rihanna je u intervjuu za magazin ELLE, u kojem ponovno pozira u toplesu, otkrila i neke nove detalje o sebi koji su u najmanju ruku iznenađujući.

Image
Foto: Paola Kudack/ELLE
RTL/ 3.11.2014. u 20:31
Play ponuda

Rihanna je bez sumnje jedna od najprovokativnijih mladih zvijezda današnjice, a u intervjuu za novo izdanje modnog časopisa ELLE još je jednom to potvrdila.

RiRi je u intervjuu za magazin, u kojem ponovno pozira u toplesu, otkrila i neke nove detalje o sebi koji su u najmanju ruku iznenađujući.

Između ostalog je rekla kako ljudi ne znaju da je ona zapravo sramežljiva, da bi bila 'supruga' da nije pjevačica te da se najviše od svega boji rađanja.

Na pitanje što je najseksi što joj je neki muškarac rekao, Rihanna je odgovorila kako je 'svaki muškarac koji joj govori što da radi - seksi'.

Kontroverzna pjevačica se, nakon šest mjeseci zabrane, prije nekoliko dana vratila na Instagramšto su njezini vjerni obožavatelji jedva dočekali.

Odmah je na društvenoj mreži podijelila fotografije sa snimanja za ELLE, a obožavatelje će u nardenim danima sigurno razveseljavati brojnim novim golišavim fotografijama.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vladar plesnog podija

Pogledajte kako se princ Harry 'razbacivao' na Hvaru

Play ponuda

Više s weba