Ostalo

Rita Ora počastila fanove seksi fotkama u minijaturnom badiću: 'Rado bih s tobom u izolaciju'

Već svi dobro znamo da Rita Ora ima odlično tijelo, a sada je to još jednom pokazala novim fotkama na Instagramu

Tabloid.hr
26.03.2020 12:40

Kosovarska pjevačica Rita Ora također trenutno boravi u izolaciji za vrijeme pandemije koronavirusa . Na svom Instagram profilu već danima objavljuje što radi dok je u karanteni, a sada je fanove počastila seksi fotkama u kupaćem kostimu .

Naime, objavila je kako je nekada uživala na bazenu sa sestrom Elenom koja ju je fotkala, a fanovi nisu čekali da joj pohvale top tijelo.

Iako je sada mnoge pozitivno iznenadila novim golišavim izdanjem, nedavno je izazvala negativne reakcije kada je pokušala zaraditi na pandemiji. Naime, pjevačica jelansirala liniju majicakoje su vezane uz koronavirus

"Ako još niste čuli, lansirala sam kolekciju #StopTheSpread i kampanju u suradnji s UN-ovom zakladom i Svjetskom zdravstvenom organizacijom ! Sav novac od prodaje ići će zakladi COVID-19 Solidarity Response. Ako želite napraviti nešto po pitanju Covida-19, ostanite sigurni i čisti te odigrajte svoju ulogu kupnjom ove kolekcije. Možemo mi ovo zajedno", poručila je tada fotkom na kojoj je pozirala u majici iz kolekcije.

Mnogi su je tada napali kako je samo mogla donirati novac, a ne prodavati majice od kojih zasigurno iona sama ima nekakve novčane koristi.