Play ponuda
Play ponuda
sud odlučio

Rob Kardashian ne smije prilaziti Chyni, no barem su se oko jedne stvari složili

Blac Chyna dobila je prvu bitku protiv svog bivšeg, Roba Kardashiana

Image
Foto: AP
Tabloid.hr/ 11.7.2017. u 11:07
Play ponuda

Rob Kardashian dobio je privremenu zabranu prilaska Blac Chyni, a ne smije su više ni spominjati na društvenim mrežama, odlučio je sud u ponedjeljak. 

Chyna se na sudu pojavila sa svojom odvjetnicom Lisom Bloom, koja je nakon ročišta izjavila da su dobile sve što su tražile. 

"Osvetnička pornografija je forma obiteljskog nasilja. I kriminalno djelo u Kaliforniji i još 38 država", izjavila je Bloom. 

Image
Foto: AP
Image
AP

AP 

U Kardashianovo ime na sudu se pojavio njegov odvjetnik Robert Shapiro koji je izjavio da će se Rob pridržavati izrečene mjere. 

"Ja se osobno, u ime gospodina Kardashiana, ispričavam i izražavam žaljenje zbog svega što se posljednjih dana događalo. Sada se okrećemo najbitnijoj stvari, a to je napraviti ono što je u najboljem interesu djeteta", rekao je Shapiro aludirajući na Dream

Chyna je u svojoj molbi navela da ju je Rob tijekom jedne njihove svađe u travnju počeo tući pred njenim četverogodišnjim sinom Kingom. U trenutku bijesa isčupao je vrata spavaće sobe, no ona je uspjela pobjeći. Chyna je priložila fotografije i snimku tog incidenta. Tvrdi da je to još jedan razlog zbog kojeg se 'više nego ikada boji' biti u blizini Roba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Što se tiče Dream, Rob i Chyna su se navodno složili da će ju zajedno odgajati, odnosno Dream će sa svakim roditeljem provoditi 50 posto vremena. Barem se oko nečega slažu. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ruši sve rekorde

'Kućna snimka' Kim Kardashian najgledaniji pornić na internetu ikad!

Play ponuda

Više s weba