Play ponuda
Play ponuda
potpuno otvoreno

Rob Kardashian ili Tyga? Blac Chyna otkrila koji njen bivši je bolji u krevetu i priznala sve svoje estetske zahvate

Blac Chyna je u talk showu priznala da je njena poznata figura pješčanog sata najvećim dijelom zasluga estetskih kirurga

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 16.5.2019. u 9:42
Play ponuda

Blac Chyna, starleta najpoznatija po burnoj vezi s Robom Kardashianom i reperom Tygom, u talk showu Wendy Williams je potpuno iskreno progovorila o svojim bivšim partnerima i estetskim zahvatima.

Priznala je da se podvrgnula nizu operacija, što uključuje čak četiri povećanja grudi, povećanje stražnjice i liposukciju.

Chyna je otkrila i da je nakon rođenja kćeri Dream smanjila stražnjicu jer je "izmaknula kontroli". "Otišla sam na liposukciju. Moja je stražnjica bila van kontrole pa sam ju malo smanjila", rekla je starleta.

Što se tiče povećanja grudi priznala je: "Bila sam sve veća i veća pa sam ih smanjila. Mislila sam da su prevelike".

Kasnije je Chyna otkrila i detalje iz spavaće sobe, priznavši da je od njenih bivših Rob Kardashian bolji ljubavnik od repera Tyge.

Pojasnila je i komplicirani odnos s klanom Kardashian-Jenner i kako se osjećala kada je saznala da je Tyga, ujedno i otac njenog sina Kinga, ostavio zbog tada 17-godišnje Kylie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Chyna je bila bliska prijateljica Kim Kardashian, ali kada su se njena mlađa sestra i reper počeli viđati skroz ju je odsjekla iz života.

Voditeljica ju je potom upitala da li je veza s Robom bila osvetnički čin protiv cijele situacije s Tygom i Kylie. "Oduvijek sam mislila da si ga iskoristila kako bi se osvetila cijeloj obitelji koristeći njihovog najranjivijeg člana, Roba. Zapustio se, nije brinuo o sebi i onda si ti došla", rekla je Wendy.

Chyna je odgovorila da joj to nije bila namjera. "Nisam ga sažaljevala, samo sam htjela da zna koliko vrijedi", kazala je starleta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA

Gabi i trenerica Sanja susrele su se na Hvaru: 'Da nisam progovorila, kaže da me ne bi prepoznala'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba