Ostalo

'Robert Kardashian znao je da je O.J. Simpson ubio Nicole Brown'

Simpson je 1995. bio oslobođen optužbi za ubojstva u takozvanom suđenju stoljeća, a Kardashian je bio član njegovog odvjetničkog tima

Tabloid.hr
12.04.2017 13:53

Memoari Caitlyn Jenner , koji će se na policama naći krajem ovog mjeseca, otkrivaju da je pokojni Robert Kardashian znao da je O.J.Simpson kriv za ubojstvo svoje bivše supruge Nicole Brown i njenog prijatelja Ronalda Goldmana .

Caitlyn, naime, piše da joj je Robert, koji je bio u braku s Kris Jenner od 1978.-1991., to priznao kasnih 90-tih, piše RadarOnline .

Simpson je 1995. bio oslobođen optužbi za ubojstva u takozvanom suđenju stoljeća, a Kardashian je bio član njegovog odvjetničkog tima.

Dvije godine kasnije Simpson je bio prisiljen platiti 33.5 milijuna dolara odštete obitelji Ronalda Goldmana.

"Da su ga prvi put uhvatili, bio bi OK s tim", navodno je Kardashian rekao Caitlyn, tada Bruceu.

"Time je implicirao da je očito vjeroavo da je O.J. kriv", piše Jenner u memoarima.

I ona sama nije velika obožavateljica nekadašnje zvijezde američkog nogometa.

"Ja mislim da se izvukao s dva divljačka ubojstva", piše Caitlyn. "On je bio najnarcisoidniji, egocentrični šupak koje sam ikad vidjela u povijesti sporta. A vidjela sam ih dosta", dodaje.

Caitlyn tvrdi da je Robert pristao sjediti u braniteljskom timu svog prijatelja samo kako bi svoju bivšu, koja se taman udala za Jennera, učinio ljubomornom.

"Pitam se da li je to bio njegov način da joj kaže ono što je ona njemu rekla kada se udala za mene: veliko je** se', piše Caitlyn.