Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NIŠTA NE VJERUJE KRISTEN

Robert želi doznati pravu istinu od preljubnika

Pattinson je otkrio kako želi u četiri oka razgovarati s Rupertom kako bi saznao što se točo dogodilo između njih, izjavio je izbor blizak glumcu za Radar Online.

Image

Robert Pattinson Robert Pattinson

K. T./ 28.7.2012. u 14:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prevareni RobertPattinson još nije spreman razgovarati s djevojkom KristenStewart nakon što je otkrio da ga je varala s oženjenim redateljem RupertomSandersom s kojim je radila na svom novom filmu "Snjeguljica i lovac".

No, Pattinson je otkrio kako želi u četiri oka razgovarati s Rupertom kako bi saznao što se točo dogodilo između njih, izjavio je izbor blizak glumcu za Radar Online.

"Kristen je Robovo povjerenje već izdala prevarom pa ne može biti siguran da će mu ona reći istinu. Rupert ima ženu i djecu koju treba sačuvati pa pretpostavlja da nema što izgubiti ako porazgovara s njim", dodao je spomenuti izvor.

Image
Foto:
Image

Podsjetimo, RadarOnline pisao je i kako se Kristen osim varanja svog 'svjetlucavog' dečka, ulizivala i ljubavnikovoj djeci.

Dodaje se kako je 22-godišnjakinja još u svibnju vodila redateljevu osmogodišnju kćer Skylu na sladoled u Los Angelesu, gdje je sa Sandersom promovirala svoj novi film "Snow White and the Huntsman". Iako se njegova dugogodišnja djevojka javno ispričala što ga je prevarila, zvijezda Sumrak sage,  Robert Pattinson, jednostavno joj nije mogao oprostiti takvu izdaju.

"Nisam siguran da će se stvari između njih popraviti", rekao je izvor blizak paru.

Pattinson je prestao komunicirati s Kristen Stewart nakon što je priznala da ga je prevarila s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom.

Međutim, ona i dalje tvrdi kako voli mladog glumca te da je očajna zbog svoje pogreške.

Robert je shrvan do boli te još uvijek nije dao medijima nikakvu izjavu vezano uz sumrak svoje veze.

Njihov prekid teško je pao i hordama njihovih obožavatelja. Za obožavateljicu Emmu Clark ova novost bila je potresna, a svoj video pod nazivom "Kako si to mogla učiniti Kristen?" objavila je na YouTubeu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ČEKALA U REDU

Sabina se s dečkom viđa u zatvoru

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba