Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
jagger i bowie ljubavnici?

Rock dinosauri u strastvenoj ljubavnoj vezi?

Dok rock kameleon David Bowie nikada nije skrivao svoje biseksualne sklonosti, Mick Jagger ih je stidljivo skrivao. No, ako ćemo vjerovati najnovijoj knjizi Christophera Andersena, ova dva rock dinosaura imali su strastvenu i intenzivnu ljubavnu vezu.

Image
RTL/ 10.7.2012. u 12:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nova knjiga Christophera Andersena donosi dosad nepoznate detalje iz ljubavnih života Micka Jaggera i Davida Bowieja.

Naime, njih dva su navodno imali intenzivnu i strastvenu ljubavnu vezu. Osim što su sami znali često biti uhvaćeni u ljubavnom klinču u krevetu, često su imali i divlje orgije s kim god su stigli.

"Iako sam bila u krevetu s njima mnogo puta, na kraju bih završila gledajući njihov spolni odnos", kazala je Ava Cherry, prateći vokal koja je živjela kod bračnog para Angie i David Bowie. Ona je priznala kako je primijetila da su njih dvojica bili seksualno opsjednuti jedan drugim, ali i da su razvili emocionalnu vezu.

Rodney Bingenheimer, poznavatelj glazbenih krugova, također je potvrdio vezu već spomenutog dvojca naglasivši kako rockeri nikada nisu tajili svoj odnos.

Playboyeva ljepotica Bebe Buell, koja je ljubovala i s jednim i s drugim, priznala je kako su je često znali pozivati da im se pridruži u krevetu s 'četiri prekrasne crne žene' ili 'četiri prekrasna tamnoputa muškarca'.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
dirljiva svadba

Nisu Duje i Adriana jedini! Pogledajte kakvu vjenčanicu je nosila zgodna Anđela, supruga nogometaša Spartaka

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba