Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
a trump se tome protivi

Roditelji Melanije Trump dobili stalnu boravišnu dozvolu u SAD-u

Objava o statusu Viktora i Amalije Knavs izazvala je nagađanja s obzirom da su iskoristili sustav poznat pod imenom 'lančanih migracija', a koji je trn u oku predsjednika Trumpa

Image
Foto: © Splash/Guliver images
Tabloid.hr/Hina/ 22.2.2018. u 13:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Roditelji Melanije Trump odsad imaju stalnu boravišnu dozvolu u SAD-u, rekao je u srijedu njihov odvjetnik potaknuši nagađanja da su se koristili programom spajanja obitelji, a upravo taj program Donald Trump želi ukinuti.

"Mogu potvrditi da su roditelji gospođe Trump oboje legalno u SAD-u u statusu stanovnika sa stalnom boravišnom dozvolom", kazao je Michael Wildes u priopćenju.

"Obitelj koja nije dio administracije zatražila je da se njezin privatni život poštuje te neću dati nikakvu drugu izjavu na tu temu", dodao je.

Objava o statusu Viktora i Amalije Knavs, otkrivena u Washington Postu, izazvala je nagađanja s obzirom da su iskoristili sustav poznat pod imenom "lančanih migracija", a koji je trn u oku predsjednika Trumpa. 

Izraz kojem su skloni protuuseljenički nastrojeni konzervativci označava legalne useljenike koji u SAD-u dolaze zahvaljujući pokroviteljstvu članova njihove obitelji koji su u SAD uselili prije njih, primjerice riječ je o braći i sestrama ili djeci.

"Gotovo sve američke obitelji imaju vezu s programima imigracije koje Trump želi ukinuti, uključujući njegovu vlastitu obitelj", reagirao je demokratski zastupnik Luis Gutierrez.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna influencerica

Baka Prase zbog nje se povukao, prekid ga je jako pogodio: Tko je zapravo Anja Bla?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba