Ostalo

Rihannin otac komentirao njezinu trudnoću: 'Skakao sam od radosti'

Rihanna i njezin otac Ronald godinama imaju kompliciran odnos, a pjevačica je prije tri godine protiv njega pokrenula sudski postupak zbog iskorištavanja njenog imena za promoviranje vlastitih interesa

T.M.
01.02.2022 11:30

Legendarna pjevačica Rihanna postala je tema broj jedan u showbizz svijetu nakon što je objavila trudnoću! Iako se već nekoliko puta 'šuškalo' kako je barbadoškaljepotica u drugom stanju, fotografije koje su objavili američki mediji najbolje dokazuju kako ovaj put nije riječ o lažnoj uzbuni.

Sudeći prema fotografijama, Rihanna je trudna već nekoliko mjeseci, a ponosni otac, glazbenik A$APRocky ne krije sreću što će se ubrzo ostvariti u ulozi roditelja.

(FOTO: Profimedia)

Sreću ne krije niti njezin otac RonaldFenty koji, bez obzira na to što je godinama bio u lošim odnosima s kćeri, priznaje kako je skakao od sreće kada je čuo da će uskoro postati djed.

"Ushićen sam. Skakao sam od radosti! I dalje sam jako uzbuđen. Rihanna je uvijek govorila da želi djecu, da voli djecu. Uvijek se brine o djeci svojih rođaka... Bit će dobra majka", rekao je ponosni Ronald.

Ronald Fenty

(FOTO: Profimedia)

Inače, Rihannai njezinotacRonaldgodinama imaju kompliciran odnos, a pjevačica je prije tri godine protiv njega pokrenula sudski postupak zbog iskorištavanja njenog imena za promoviranje vlastitih interesa.

Pjevačica je tužila njega i jošdva poslovna partnera jer su svoju tvrtkuFenty Entertainmentlažno predstavljalipotencijalnim partnerima itvrdili da je povezana s Rihanninom tvrtkom (koja se zoveFenty), često se predstavljalikao Rihannin agenti i ugovaralikoncerte u njeno ime.

Pročitajte još
Rihanna podigla tužbu protiv svog oca zbog iskorištavanja njenog imena

No,pjevačica je u rujnu prošle godine odustala od tužbe koju je podigla protivoca. Danas imaju skladan i dobar odnos, a Ronald je nedavno upoznao Rockyja koji je, kako kaže, 'dobar i cool dečko'.