Ostalo

Ni bogatima nije lako: Ronaldo se nakon sedam dana preselio, a razlog nasmijao pratitelje do suza

Prije nekoliko dana agent mu je pronašao luksuznu vilu u kojoj je trebao živjeti, ali nakon sedam dana, obitelj Ronaldo odlučila je krenuti u potragu za novim domom

RTL.hr
16.09.2021 20:30

I jedan od najvećih nogometaša svih vremena, legendarni Christiano Ronaldo ima problema sa 'susjedima'. Doduše, nije riječ o problematičnim osobama koje sportašu i njegovoj obitelji rade problema već, ni više ni manje, nego ovčicama.

Prije nekoliko dana agent mu je pronašao luksuznu vilu u kojoj je trebao živjeti, ali nakon sedam dana, obitelj Ronaldo odlučila je krenuti u potragu za novim domom.

''Bez obzira na to što je imanje prekrasno i nalazi se između brojnih polja i šuma, u blizini je bilo ovaca koje su vrlo bučne rano ujutro. Tu je također bila i javna pješačka staza te cesta koja je pružala pogled na njegova ulazna vrata. Ronaldo je pravi profesionalac kojemu je potreban kvalitetan odmor i oporavak nakon utakmica pa je zaključio da je najbolje da se on i njegova obitelj presele", rekao je izvor.

Inače, riječ je o vili spet spavaćih soba smještena je na 23 hektara. Unutra se nalaze tri dnevna boravka, kino dvorana, radna soba, vinoteka i kuhinja. Uz sve navedeno, ondje se nalazi i apartman za razonodu s bazenom, teretanom, saunom, jacuzzijem za šest osoba, tušem i svlačionicama te prostorom za opuštanje.

Pročitajte još
Manekenka s kojom se potajno dopisivao: 'Ronaldo me je tek tako šutnuo, a isto bi mogao učiniti i Georgini'

Glavna spavaća soba ima vlastitu kupaonicu, garderobu i vlastiti balkon. U potkrovlju se nalazi zaseban stan koji se sastoji od spavaće sobe, kupaonice, dnevnog boravka i radne sobe. Vani su uređeni vrtovi, terase i okućnica. No, zbog glasnih ovčica Ronaldo ipak neće mir pronaći u njoj.