Play ponuda
Play ponuda
problemi 'sa susjedima'

Ni bogatima nije lako: Ronaldo se nakon sedam dana preselio, a razlog nasmijao pratitelje do suza

Prije nekoliko dana agent mu je pronašao luksuznu vilu u kojoj je trebao živjeti, ali nakon sedam dana, obitelj Ronaldo odlučila je krenuti u potragu za novim domom

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 16.9.2021. u 20:30
Play ponuda

I jedan od najvećih nogometaša svih vremena, legendarni Christiano Ronaldo ima problema sa 'susjedima'. Doduše, nije riječ o problematičnim osobama koje sportašu i njegovoj obitelji rade problema već, ni više ni manje, nego ovčicama.

Prije nekoliko dana agent mu je pronašao luksuznu vilu u kojoj je trebao živjeti, ali nakon sedam dana, obitelj Ronaldo odlučila je krenuti u potragu za novim domom. 

''Bez obzira na to što je imanje prekrasno i nalazi se između brojnih polja i šuma, u blizini je bilo ovaca koje su vrlo bučne rano ujutro. Tu je također bila i javna pješačka staza te cesta koja je pružala pogled na njegova ulazna vrata. Ronaldo je pravi profesionalac kojemu je potreban kvalitetan odmor i oporavak nakon utakmica pa je zaključio da je najbolje da se on i njegova obitelj presele", rekao je izvor. 

Inače, riječ je o vili s pet spavaćih soba smještena je na 23 hektara. Unutra se nalaze tri dnevna boravka, kino dvorana, radna soba, vinoteka i kuhinja. Uz sve navedeno, ondje se nalazi i apartman za razonodu s bazenom, teretanom, saunom, jacuzzijem za šest osoba, tušem i svlačionicama te prostorom za opuštanje.

Image
CRVENI KARTON

Manekenka s kojom se potajno dopisivao: 'Ronaldo me je tek tako šutnuo, a isto bi mogao učiniti i Georgini'

Image
CRVENI KARTON

Manekenka s kojom se potajno dopisivao: 'Ronaldo me je tek tako šutnuo, a isto bi mogao učiniti i Georgini'

Glavna spavaća soba ima vlastitu kupaonicu, garderobu i vlastiti balkon. U potkrovlju se nalazi zaseban stan koji se sastoji od spavaće sobe, kupaonice, dnevnog boravka i radne sobe. Vani su uređeni vrtovi, terase i okućnica. No, zbog glasnih ovčica Ronaldo ipak neće mir pronaći u njoj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Cardi B objavila fotke na kojima je imala samo 15 godina: 'Djevojke, nemojte pušiti da biste izgledale cool'

Play ponuda

Više s weba