Ostalo

Rooney opet uhvaćen u preljubu: S misterioznom brinetom otišao u hotel nakon cjelonoćnog tulumarenja

Iako mu je Coleen zadnji put zaprijetila razvodom, Wayne Rooney nikako da nauči. Opet je cijelu noć tulumario i zabavljao se sa ženama, a onda je snimljen kako jednu od njih vodi u hotel

Tabloid.hr
26.08.2019 11:27

Wayne Rooney ponovno je dospio na naslovnice britanskih tabloida. Slavni engleski nogometaš, poznat po raskalašenom životu i brojnim preljubima, opet je uhvaćen kako vara suprugu Coleen .

Paparazzi su ga snimili kako s misterioznom brinetom ulazi u lift hotela nakon što je cijelu noć pio i tulumario po klubovima.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Najviše je vremena proveo s glamuroznom djevojkom dvadesetih godina. Činilo se da ona zna tko je on. Razgovarali su veoma prisno. Ona mu je šaputala na uho, a on ju je grlio oko struka. Družili su se oko sat vremena", ispričao je izvor za The Sun .

Nakon što su fotografije objavljene u medijima, Rooneyjeva supruga Coleen odmah je sjela u avion i odletjela u Washington zahtjevajući da Wayne odmah raskine ugovor s klubom DC United i vrati se u Englesku.

"Coleen je poludjela zbog toga što je Wayne ponovno bio glup. Zna da se žene lijepe na njega vani i molila ga je da se kloni nevolja. Rekao joj je da je bio vani tu večer, ali nije joj spomenuo da je s nekom ženom otišao u hotel. Zbog svega toga ona ispada glupa", dodao je izvor.

Wayne i Coleen u vezi su još od srednje škole. Vjenčali su se 2008. te imaju četvero djece.

Iako ju je mnogo puta prevario, Coleen mu je svaki put oprostila. Prije dvije godine zaprijetila mu je razvodom nakon što je dva puta u nekoliko mjeseci uhvaćen s nepoznatim ženama. Na kraju je i tada popustila i oprostila mu sve, a što će biti sada, ostaje za vidjeti.