Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
popović ganjao okladu

Rozga demantirala medijske napise: 'Istina ima samo jedno lice!'

Nakon što je u utorak srpski Blic pisao o navodnoj vezi splitske pjevačice Jelene Rozge i poduzetnika Milana Popovića, pjevačica je nešto kasnije na svom Facebook profilu demantirala takve glasine

Image

Jelena Rozga i Milan Popović

Foto: Marko Prpic/PIXSELL, Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
RTL/ 11.3.2015. u 8:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što su se prošle godine u srpskim medijima pojavile glasine o navodnoj vezi Jelene Rozge i poduzetnika Milana Popovića, pjevačica je nakon nekog vremena uspjela prigušiti te glasine.

Ipak, sada su ponovno krenule nove glasine, pa je srpski Blic tako jučer pisao kako se pjevačica i poduzetnik mjesecima sastaju u Milanovom stanu, što su navodno potvrdili i Popovićevi susjedi.

To je izazvalo ogorčenost pjevačice, koja je odlučila demantirati glasine na svom Facebook profilu, na kojem je napisala:

"Istina ima samo jedno lice..i kad ste već pismeno pitali, dragi izvore današnje 'vijesti dana', i dobili pismeni odgovor da su informacije NETOČNE, ne mislite li da je nemoralno ne spomenuti moj DEMANT, već tako neoprezno okrenuti leđa pravoj istini.. jer, ponavljam, istina ima samo jedno lice .."

Popović je u jednom medijskom obraćanju u šali progovorio i o jednom razgovoru s hostesom, dajući naslutiti kako je u lov na splitske pjevačice možda krenuo i radi oklade.

Poznavao sam Jelenu iz viđenja, bila mi je zgodna i simpatična, pa sam hostesi u šali rekao da bi bilo fora da ona i ja počnemo ljubavnu vezu, pošto ja obožavam Dalmatinke. Hostesa je na to rekla: ‘Ma, kakva Jelena! Smotaj ti Severinu ako si frajer!’ Na to sam ja u šali odgovorio kako će mi za to biti dosta i pet minuta, 

Popović se još nije izjasnio o medijskim napisima koji povezuju njega i Jelenu Rozgu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAPLAKALA

Najljepša bosanskohercegovačka voditeljica zaručila se nakon deset godina veze: Zbog partnera preselila u Gruziju

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba