Ostalo

Rozga ekskluzivno progovorila o detaljima prosidbe i otkrila: do oltara ne namjerava nikad!

Prvi put otkad ju je dragi Hauser zaprosio, Rozga je progovorila o detaljima tog romantičnog čina, ekskluzivno za Sve u šest. Otkrila nam je i važan detalj - do oltara, naime, ne namjerava nikad, a zašto, zna Marija Pajić

Marija Pajić
15.02.2016 18:11

Otkako je upoznala Stjepana Hausera , Jeleni Rozgi svaki dan je Valentinovo! A kako i ne bi bilo kad ju je poznati violončelist nakon samo pola godine ljubavi zaprosio! Na krilima zaruka još uvijek leti.

Je lise iznenadila?

"Naravno da jesam. Stjepan je to napravio na svoj način, on je jako romantična duša i moram priznati da sam se skoro rasplakala i moram priznati da prva osoba, kojoj sam to javila, je bila moja mama!" otkrila je pjevačica.

A mama kao mama, puca od sreće i ponosa što se njezina ljubimica napokon skrasila!

"Mama je najsretnija kad sam ja sretna, vidi da sam nikad zaljubljenija, baš guštam!" rekla je Rozga.

Da je Stjepan nosi kao kap vode na dlanu, dokazao je i prilikom prošnje!

Stjepanu i meni papiri ništa ne znače, odlučili smo biti vječni zaručnici.Naravno da ćemo napraviti zabavu na kojoj ću ja imat najljepšu haljinu, Stjepan će biti najljepši zaručnik Jelena Rozga

Jelena kaže da ju je zaprosio u Splitu u njenom stanu.

"Lijepo je, ma neću ništa govoriti, ma prvi put me zaprosio u Splitu, ali mi smo to napravili i u Puli i u Zagrebu!" rekla je.

Ipak, ovo dvoje golupčića, osim što još uvijek ne pričaju o nasljednicima, čini se, neće ni koračati prema oltaru! Jeleni svadba nije ni na kraj pameti.

"Stjepanu i meni papiri ništa ne znače, odlučili smo biti vječni zaručnici. Naravno da ćemo napraviti zabavu na kojoj ću ja imat najljepšu haljinu, Stjepan će biti najljepši zaručnik", otkrila je Rozga.

No, prije te famozne zabave, uslijedit će odmor u Puli jer čim se Stjepan vrati s američke turneje - zaručnici idu na druženje s obitelji Hauser u kojoj se Jele već udomaćila. Zagrebačka druženja rezervirana su za drugi dio 2cellosa i njegovu bolju polovicu!

"Bili smo prije nego što su dečki otišli na turneju na jednom pićencu u Lisinskom!" rekla jeRozga.

Baš taj kulturni hram uskoro bi mogao poslužiti kao idealna kulisa za proslavu Jelenine dvadesete godišnjice karijere! A već ovoga tjedna Jele će razveseliti svoje mnogobrojne fanove novom baladom. Ljubavnom, naravno, jer vremena u kojima pjeva da je solo igračica, debelo su - iza nje!