Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
želi postati mama

Rozga Grdoviću želi da se što prije oporavi, a sebi želi Hauserovu bebu: 'To mi je najveća želja'

U Čakovcu su Mladena Grdovića skinuli s repertoara i dostojno ga zamjenili Joletom. Nastupila je ondje i Jelena Rozga, no ni njoj, baš kao ni Joli, nije najbolje sjelo njegovo pijano divljanje

Ana Miščević/ 1.8.2016. u 18:07
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

I prije nego li su Jelena Rozga i Jole oduševili Čakovčane na Porcijunkulovu, cijela je Hrvatska brujala o toj tradicionalnoj manifestaciji u Međimurju. Naime, Mladen Grdović dobio je crveni karton zbog posljednjeg incidenta sa suprugom Brankicom te mu je otkazan nastup na ovoj velikoj fešti. 

"Ja mu želim da se što prije oporavi", rekla je Rozga. 

"Gospodin Grdović će to riješiti sa svojom obitelji. Ne bih u to stvarno želio ulaziti, ali s obzirom da je ovo javni novac, novac sponzora koji plaćaju ovu manifestaciju  željeli smo otkloniti bilo kakve takve špekulacije, napise da se veže nešto negativno uz Porcijunkolovo jer stvarno radimo jednu pozitivnu priču, jedan dobar brend i nismo željeli da nešto takvo baci crnilo na našu manifestaciju. Tako da smo mi gospodinu Grdoviću otkazali koncert i uzeli smo umjesto njega Joleta", izjavio je gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač

"Naravno da ne podržavam nikakvo nasilje, ali ja ne mogu zanti što je bilo, to znaju njih dvoje ili netko tko je to vidio. Ja Mladena znam 15-20 godina i to kao jednog dobricu, bećara", rekao je Jole

Digli su zbog ovoga, kaže organizator, Joleta s godišnjeg, no ovom radoholičaru nije bilo teško sjesti u auto i zabaviti Čakovčane. Jer s djecom se već nauživao. 

A svaki slobodan trenutak sa svojim će zaručnikom provesti i Jelena Rozga. Stjepan Hauser je, naime, baš kao i ona prezauzet koncertima, no plan za kratko, ali slatko ljetovanje već su skrojili. 

"Stjepan je sad u Španjolskoj. Još ima tri koncerta i onda su cijeli osmi mjesec dečki uzeli slobodno tako da će Stjepan prvi dio biti u Splitu i onda malo Pula pa ću ja malo doći i tako", rekla nam je Jelena. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo će u Puli kod Stjepana Jelena proslaviti i svoj rođendan. Želje, kao i kod svake zaljubljene žene su skromne!

"Meni je najbitnije da on dođe što prije i da mogu leći pored njega", kaže Jelena. 

A kad se već liježe, na pitanje kad će prinova, Jelena odgovara:  "Mislim da bi bilo lijepo da se desi što prije. To je moja najveća želja i nadam se da će se što prije ostvariti". 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
prošli su kroz pakao

Čak ni najveće holivudske zvijezde nisu imune na zlostavljanje: Ove su zvijezde bile žrtve obiteljskog nasilja

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba