Play ponuda
Play ponuda
bili smo na snimanju novog spota

Rozga nam je priznala kako bi Stjepan prošao u slučaju potencijalne nevjere: 'Ja ne znam u što bih se pretvor...

Kod Jelene Rozge ponuda je bogata. Ona svoje obožavatelje baš tetoši, ali još u eter nije pustila novu pjesmu Otrov', a za budući hit već je snimila i spot. Bili smo na setu, gdje nam je lijepa Splićanka otkrila, tko je za nju 'otrov' i kako bi njezin dečko Stjepan prošao u slučaju potencijalne nevjere

Marija Pajić/ 17.11.2015. u 18:14
Play ponuda

Novi hit singl koji se tek sprema pokoriti top ljestvice, već je dobio svoje video izdanje! Emotivna pjesma koja govori o prevarenoj zaljubljenoj ženi - srećom nije autobiografska! 

"Ne daj bože, zamisli kako bi ja..onako mirna i dobra inače al kad me netko zezne ili ti ga ne daj bože prevari, aj ne znam u što bih se ja pretvorila!" rekla je Jelena Rozga.

Tako da - dragi Stjepane, nemoj se igrati s vatrom! No, sudeći po zaljubljenim pogledima koje golupčići izmjenjuju, za poznatog violončelista postoji samo njegova Jele! Štoviše, zbog nje je postao i modno osvješteniji!

"Prije je bio dosta drugačiji, bio je onako ležerniji, nije se zamarao time, ali vidim da sad gušta, volim da ga se sredi i da ima frizuru i meni ga je lijepo vidjeti takvoga!" priznala je Jelena.

I dok Jelenine kolegice organiziraju beogradske bajke i rade predstavu od vjenčanja, Rozga je u skroz drugom filmu!

"Ja bih nekako htjela biti vječna zaručnica, ne razmišljam o vjenčanju. Polako, ima vremena", iskrena je Rozga.

Ali o djeci naravno razmišlja?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Naravno, voljela bih imati dijete, ali polako. Mi smo nekako tek friško u vezi pa ne bih htjela žuriti ni sa čime..." priznala je Rozga.

No, s radom na trećem albumu ipak je požurila, a tu je u pomoć priskočio i poznati beogradski tekstopisac, tzv. novi srpski kralj hrvatskog šunda! Iz njegove radionice stigao je i Tsunami i Otrov!

"Ona me nazvala, ja sam nešto imao što sam pripremao - u jednom danu sam to završio... tako da s Jelenom je uvijek brzo i lako!" rekao je tekstopisac Dušan Bačić.

A baš tako, brzo i lako će i otrov zaludjeti Jelenine obožavatelje koji već sada, nakon prvih taktova - željno iščekuju novi hit njihove splitske mezimice! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ANAMARIJA I DRAGO NAPUSTILI SHOW

Filip nije oduševljen finalistima: 'Prije ću umrijeti nego dopustiti Karmeli i Tomislavu da pobijede!'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
OBJASNILA SPORNE FOTKE

Stanija ismijavala Severinin pornić

Play ponuda

Više s weba