Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
rivalstvo živi vječno

Rozga ne želi ni zucnuti o Severini: antagonizam, svađa, ljubomora ili nešto četvrto?

Kad se podvuče crta, Jeleni Rozgi ova je godina, kako sama kaže, bila jedna od boljih u životu. Ljubav sa Stjepanom Hauserom okrenula je njezin život u potpuno novom smjeru, no neke su stvari ostale iste. Jele ni danas ne želi komentirati Severinu

Ana Miščević/ 29.12.2015. u 18:08
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Osim nekim kolegama, s kojima čini se, Jelena Rozga nije u najboljim odnosima. Dala je to i do znanja novinarima u Crnoj Gori gdje je nastupala kad su je pitali o Severini.

To zlatno pravilo intervjua s Jelenom kolege iz Crne Gore, očito nisu znali, pa su prešli na dozvoljena pitanja..a ljubav je tema o kojoj splitska pjevačica rado priča! Otkako ljubi Stjepana - ljubav više nije tajna! Sada mu je povjerila i svoga najboljeg četveronožnog prijatelja, psića Ringa!

Svjesna je lijepa Splićanka da upravo ta sreća isijava iz nje pa komplimente na račun svoga izgleda, dobiva na svakom koraku.

"Uvijek sam ja bila pozitivna i sretna zato što sam prije svega zdrava, zato što radim posao koji volim najvise na svijetu, a ovo je sad ekstra zato što sam zaljubljena sretno!" priznala je Jele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bit će i ekstra zauzeta poslom u 2016 godini. Naime, uskoro treba izići i njezin duet sa srpskom pjevačicom Milicom Todorović.

"Vjerojatno ćemo nakon odmora raditi na spotu. Ja se nadam da će pjesma izaći u prvom mjesecu", otkrila je Rozga.

Upravo se čita

Image
'ne voli samo žene već i novac'

Prava sapunica u Sikirevcima, a u glavnoj ulozi župnik: 'Sumnjao sam da se moja supruga dopisuje s nekim...'

Do tada, čini se - Jelena pristaje raditi na onome što joj uljepšava život - a to je veza sa Stjepanom, a ono malo odmora, vjerujemo, uspjet će organizirati da provede u zagrljaju svoga muškarca! 

Ana Miščević/ 29.12.2015. u 18:08
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEZGODNI SU PREKIDI S GLAZBENICIMA

Shakirini obožavatelji sigurni da je ovu pjesmu posvetila Piqueu: 'Dobro te poznajem i znam da lažeš'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba