Ostalo

Rozga ne želi ni zucnuti o Severini: antagonizam, svađa, ljubomora ili nešto četvrto?

Kad se podvuče crta, Jeleni Rozgi ova je godina, kako sama kaže, bila jedna od boljih u životu. Ljubav sa Stjepanom Hauserom okrenula je njezin život u potpuno novom smjeru, no neke su stvari ostale iste. Jele ni danas ne želi komentirati Severinu

Ana Miščević
29.12.2015 18:08

Osim nekim kolegama, s kojima čini se, Jelena Rozga nije u najboljim odnosima. Dala je to i do znanja novinarima u Crnoj Gori gdje je nastupala kad su je pitali o Severini.

To zlatno pravilo intervjua s Jelenom kolege iz Crne Gore, očito nisu znali, pa su prešli na dozvoljena pitanja..a ljubav je tema o kojoj splitska pjevačica rado priča! Otkako ljubi Stjepana - ljubav više nije tajna! Sada mu je povjerila i svoga najboljeg četveronožnog prijatelja, psića Ringa !

Svjesna je lijepa Splićanka da upravo ta sreća isijava iz njepa komplimente na račun svoga izgleda, dobiva na svakom koraku.

"Uvijek sam ja bila pozitivna i sretna zato što sam prije svega zdrava,zato što radim posao koji volim najvise na svijetu,a ovo je sad ekstrazato što sam zaljubljena sretno!" priznala je Jele.

Bit će i ekstra zauzeta poslom u 2016 godini.Naime, uskoro treba izići i njezin duet sa srpskom pjevačicom Milicom Todorović.

"Vjerojatno ćemo nakon odmora raditi na spotu. Ja se nadam da će pjesma izaći u prvom mjesecu", otkrila je Rozga.

Do tada, čini se - Jelena pristaje raditi na onome što joj uljepšava život - a to je veza sa Stjepanom, a ono malo odmora, vjerujemo, uspjet će organizirati da provede u zagrljaju svoga muškarca!