Ostalo

Rozga otkrila: Ne želim muškarca, želim samo dijete!

Splitska pjevačica Jelena Rozga bila je gošća u talk showu Ognjena Amidžića pod nazivom 'Ami G Show', u kojem je otkrila kako bi voljela postati majka, ali ne i supruga.

RTL
28.01.2015 19:12

Jedna od najvećih zvijezda balkanske estrade Jelena Rozga , gostovala je u popularnoj talk show emisiji 'Ami G show', voditelja Ognjena Hadžića , u kojoj je otkrila neke želje i planove u vezi privatnog života.

"Što se tiče braka, taj mi papir apsolutno ništa ne znači, ali jako bih voljela imati jednu malu curicu", odgovorila je Jelena i tako otkrila svoje želje u privatnom životu.

I ne samo to, nego Jele već ima spremna i imena za eventualne potomke. Tako je otkrila da će se njeno dijete, u slučaju da bude curica, zvati Luce.

"To je baš pravo dalmatinsko ime. Mala plava s velikim plavim okicama, na mater lipa", rekla je Rozga, koja, iako priželjkuje djevojčicu, ima spreman plan i u slučaju da postane majka dječaka.

"Ja bih bila najsretnija na svijetu i da bude sin. Moj tata se zove Ante, skraćeno od Antonio, Tonči. Ali moji sin zvao bi se Toni. Fora mi je to. Sve sam već isplanirala", nasmijala se pjevačica.

Neizbježno je ipak bilo pitanje o njenom tipu muškarca. Iako joj trenutno nisu prioritet, Jelena je opisala svoj idealni tip:

"Voljela bih da ima plave oči, ne mora imati plavu kosu, nego onako smeđu, tamnosmeđu. Neka bude malo viši, ali ne smije biti debeo", precizna je bila Rozga.