Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
vječne suparnice

Rozgin dekolte je trebao biti glavna tema, a onda je Seve predstavila dečka

Nakon što je Severina objavila da je ponovno sretno zaljubljena, sad još samo čekamo da se i Jelena Rozga pohvali kakvim frajerom. Sinoć se na otvaranju Liu Jo trgovine, čije je zaštitno lice, zato pohvalila zamamnim dekolteom. Taj je prizor danas trebao biti glavna estradna tema, no eto, Seve s dečkom ipak je vruća vijest. Novinari emisije 'Sve u šest' saznali su kako Jeleni ide na ljubavnom planu

RTL/ 28.4.2015. u 18:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Gdje god se pojavi, Jelena Rozga plijeni pozornost izgledom. Iako smo navikli na njezine kratke suknjice i duge noge, ovoga puta ih je skrila. Ali zato je pokazala zavidan dekolte.

"Moram priznati da sam si čudna sad u ovome svemu, u ovim trapezicama, ali malo za promjenu... Treba se mijenjati nekako, svaki put ustvari", kaže Rozga.

A prije devet godina promijenio se i Jelenin život. Nakon što je napustila Magazin i počela solo karijeru, dijagnosticirana joj je bolest štitnjače. Nakon pretjeranog umora, gubitka kilograma i problema s kožom potražila je liječničku pomoć.

"Sad sam se već naučila nositi s tim. Evo, ovaj tjedan idem na kontrolu. Svakih mjesec dana odlazim svom doktoru na Firule, koji se već godinama brine o mojoj štitnjači, i za sad, da kucnem u drvo, sve je ok", kaže Rozga.

S prekomjernim radom žlijezde borile su se i naše sportašice Janica Kostelić i Blanka Vlašić, koje su ju odstranile i nastavile uspješnu karijeru.

Jeleni, kaže, štitnjača proradi kad se uzruja. A uzrujavaju je medijski napisi o ljubavnom životu. U posljednje vrijeme šuškalo se da je njezin izabranik Milan Popović.

"Stvarno na gluposti nemam komentara, to sam već sto puta ponovila pa ću i ovaj put. 101.", kaže Rozga.

Bijeg od uznemirujućih medijskih glasina nalazi u poslu. U nastanku je novi album koji bi svjetlo dana trebao ugledati na jesen.

Našu magazinsku emisiju 'Sve u šest' možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRAVA LJUBAV

Zvijezda serije 'Gospodin pogrešni' ne krije svoje osjećaje: Profil na Instagramu otkriva ljubavnu sreću lijepe glumice

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba