Ostalo

Rozgu i Hausera otkriva govor tijela, Škugor poručuje: 'Nasjeli ste na još jednu izrežiranu ljubav!'

Par je totalno ukočen u zajedničkoj interakciji što je mnogima dalo povod da prošire priču kako je riječ o marketinškom triku, a ne pravoj ljubavi

Marija Pajić - Nives Polovina Barun
27.08.2015 18:15

Jelena Rozga sa Stjepanom Hauserom okupirala je medijski prostor. Njezine su naslovnice dnevnih novina i časopisa, televizijske minute, društvene mreže. Nova estradna ljubav zanima sve, osobito znamo li da Jelena o ljubavi ne priča nikad. No tu ipak nešto ne štima...

Pročitajte još
Rozga priznala da je u vezi s devet godina mlađim Stjepanom Hauserom

Nakon skoro dva desetljeća Rozga je pronašla svog Banderasa. Nakon godina i godina šutnje, vrckava je Splićanka konačno propjevala:

"Sretna sam i zaljubljena, mislim da je dovoljno. Ne volim govoriti o svom privatnom životu. Stjepan i ja smo sretni!", kazala je Jelena, a upitana čime ju je Stjepan osvojio je odgovorila: "Drag, veliko dijete, a opet veliki profesionalac, pažljiv, ima toga".

Crvenio se na sinoćnjem koncertu u Karlovcu Stjepan Hauser. Čak u nekim trenucima, gle čuda, nije znao što bi sa sobom. Pa je svako malo svoju novopečenu djevojku žicao poljubac.

Jelena Rozga, Stjepan Hauser

(Foto: Facebook)

No Jele je bila neumoljiva, pa je ostao kratkih rukava. No nije se naljutio, dapače. Njega je sve to - zabavljalo.

Javnost zanimaju detalji. Nikada se o Jeleninim muškarcima nije pričalo. Gotovo 20 godina skrivala ih je kao zmija noge. Vječno se hvalila statusom slobodne žene, a onda iz neba pa u rebra - u vezi sam sa Stjepanom Hauserom. Zbog toga kako se sve brzo i za Jelenu bezbolno otkrilo, mnogi su posumnjali da je nova ljubav s naše scene tek marketinški trik.

Odaje ih, tvrde stručnjaci, neverbalna komunikacija. Govor tijela ponekad kaže više nego što želimo.

"Odmah vidite da se on zeza, da je njemu sve to fora, zezancija, a ona žudi za aplauzom, nekako je ukočena, to odaje nesigurnost", kazao nam je Vladimir Gruden , stručnjak za neverbalnu komunikaciju.

Jelena Rozga

(Foto:Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)

Skrivaju li nam nešto ili se samo srame? Pred kamerama teško se skriti.

Pravi 'match maker' Zoran Škugor spajao je zvijezde još prije 30 godina. Sve marketinga radi. Kaže, i ovo je takav slučaj. Namještaljka.

"Kad sam čuo odmah sam pomislio da se zezaju. Ništa od toga više nema prema prvom objavljivanju", izjavio je Zoran Škugor, estradni menadžer.

Ako je istina što Škugor i Gruden govore, ne bi to bio prvi put da su se zvijezde odlučile poigrati. Svi smo nasjeli na izrežiranu ljubav Ivane Banfić i Tonyja Cetinskog koja je zapravo bila tek PR trik povodom njihova zajedničkogspota, a bilo je toga još.

"Dražen Petrović i Sanja Doležal, kasnije između Sandija i Fani Čapalije... U početku zatreba zbog posla, a onda u tom viđanju se desi ili ne", dodaje Škugor.

No, je li se dogodila ljubav Jeleni i Stjepanu? Tek sjaj u očima otkriva da tu nečega ima. Je li to zaljubljenost razotkrit će se vrlo skoro. Možda se novopečeni par samo treba opustiti.