Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
DONOSIMO SVE DETALJE!

RTL Televizija u znaku dolaska Brangeline

Svi obožavatelji lijepe Angeline Jolie znaju da je poznata glumica, redateljica i ambasadorica mira danas u Zagrebu, a RTL Televizija fanovima izlazi u susret pa će popratiti svaki njezin korak boravka u metropoli.

RTL/ 17.2.2012. u 12:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svi obožavatelji lijepe Angeline Jolie znaju da je poznata glumica, redateljica i ambasadorica mira danas u Zagrebu, a RTL Televizija fanovima izlazi u susret pa će popratiti svaki njezin korak boravka u metropoli. Reporteri i novinari RTL Televizije zajedno s tri snimateljske ekipe i reportažnim kolima već su na aerodromu, gdje će dočekati Angelinu, ali i ispred hotela u kojem će odsjesti te u Cinestaru!

Već u emisiji "5 do 5" novinarka Amela Čilić javit će se s crvenog tepiha iz Cinestara, a ‘Exkluziv Tabloid’ bit će u cijelosti posvećen ‘novopečenoj’ redateljici filma U zemlji krvi i meda.

Voditeljica Antonija Mandić i reporterka  Ana Miščević javljat će se uživo s crvenog tepiha u studio, kao i urednik Dorijan Klarić.  Gledatelje će izvještavati o tome što se događa na svečanoj premijeri filma, ali i prije i poslije nje. Dok će oni svoj posao obavljati s terena, iz studija "Exkluziv Tabloida" javljat će se voditeljica Edita Misirić.

I na RTL-u2, u talk showu Studio 45 Antonije Mandić, sve će biti u znaku Angelininog filma. Tek što su se vratili s premijere u Sarajevu, na kojoj ih je, kao RTL-ova reporterka pratila Antonija Mandić, na sam dan zagrebačke premijere, u svom studiju, Antonija će ugostiti glumce filma U zemlji krvi i meda. Zana Marjanović, Goran Kostić i Rade Šerbedžija zvijezde su redateljskog prvijenca Angeline Jolie o ratu u Bosni.

Uz razgovor s gostima, gledatelji će moći pogledati i dijelove Antonijinog ekskluzivnog razgovora s Angelinom, snimljenim u Sarajevu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
LUDA NOĆ U VODICAMA

Alex Grdić u prozirnoj haljini pratila Boy Georgea

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba