Play ponuda
Play ponuda
priznali ljubav

RTL.HR-u potvrđen novi domaći par, Antonija Šola i Mario Regelja: 'Ona je predivna u svakom pogledu'

U gradskim kuloarima već se neko vrijeme šuška kako postoji novi par.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 9.7.2021. u 18:00
Play ponuda

Riječ je o pjevačici Antoniji Šoli, koja stoji i iza hitova brojnih drugih domaćih zvijezdi te pjevaču sve popularnijeg benda Ljubavnici, Marku Regelji.

Duo je vezalo dugogodišnje prijateljstvo i suradnja koji su prerasli u nešto više, što nam je u telefonskom razgovoru potvrdio upravo Marko.

"Sve je friško, ne bih o tome koliko već naša veza traje. Najbitnije je da je nama lijepo, da se slažemo, da mnogo vremena provodimo zajedno te da stvaramo, što nas je, na posljetku, i spojilo. Pjesma je naša najveća poveznica", otkrio je Mario za RTL.HR.

"Antonija i ja znamo se dugi niz godina. Prije pet, šest godina počeli smo stvarati prve pjesme, a onda je to sve preraslo u ljubav", otkrio nam je. 

A što je ga je zapravo privuklo na prekrasnoj pjevačici? "Ona je predivna u svakom pogledu, ali ono što je umjetnicima najbitnije i što je na kraju presudilo je zajednički interes - ljubav prema glazbi i pjesmama", kaže Mario. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Mnogi kažu da privatno i poslovno ne treba spajati. Iako su već godinama suradnici u studiju, nikada im to nije stvaralo probleme. "Daleko od toga. Kada postoji iskra, to je sve veoma simpatično", zaključio je. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
zaljubljen i sretan

Pobjednik Survivora konačno otkrio koga ljubi!

Play ponuda

Više s weba