Ostalo

Ruši mu se karijera: Johnnyja Deppa zbog skandala s bivšom 'otkantao' Warner Bros

Depp i dalje sve opovrgava, a nju je prozvao da samo želi izvući novac od njega i uništiti mu karijeru.

Tabloid.hr
07.11.2020 12:20

Johnny Depp već duže vrijeme prolazi kroz razne neugodne situacije zbog razvoda s Amber Heard i njezinih optužbi za nasilje. Podsjetimo, Amber je zatražila razvod od Deppa 2016. godine nakon godine dana braka i pet godina veze, a razlog je navodno taj što ju je on fizički zlostavljao.

Depp i dalje sve opovrgava, a nju je prozvao da samo želi izvući novac od njega i uništiti mu karijeru. Ta joj je posljednja stavka čini se pošla za rukom jer je Warner Bros zamolio Deppa da da ostavku na projektu 'Fantastične zvijeri' .


Evo što je napisao na svome Instagramu: 'Prvo se želim zahvaliti svima na podršci i odanosti. Brojne poruke su me dirnule i hvala vam što mi dajete ljubav. Htio sam vam reći i kako su me kontaktirali iz Warner Bros studia tražeći da podnesem 'ostavku'. Ispoštovao sam ih i prihvatio njihov zahtjev. Optužbe od strane britanskog suda neće utjecati na moju borbu da kažem istinu. Planiram dokazati da su optužbe lažne, a moj život i karijera neće biti definirane ovim trenutkom.'

Inače, Depp je izgubio i spor protiv britanskog The Suna koje je tužio za klevetu jer su ga nazvali 'nasilnikom koji je pretukao svoju ženu'.