Ostalo

Russell rasprodaje stvari koje ga podsjećaju na bivšu suprugu

Iako su se rastali prije pet godina, brak Russella Crowea i Danielle Spencer tek je nedavno finaliziran, a on sada želi prekinuti sve veze s njom

Tabloid.hr
30.03.2018 11:30

Russell Crowe napokon je finalizirao je razvod s Danielle Spencer, s kojom je u braku bio 10 godina. Naime, rastali su se već prije pet godina, a sada je tek sve gotovo.

Kako bi izliječio slomljeno srce, oskarovac je organizirao aukciju na kojoj će prodavati 223 predmeta koji ga podsjećaju na bivšu suprugu.

Aukcija se zove"Umjetnost razvoda", a ukupna vrijednost stvari koje se prodaju je 3,6 milijuna dolara.

"Proces razvoda, bez obzira na to koliko si pozitivan i koliko si prihvatio činjenicu da se rastajete, je još uvijek jako težak.Htio sam staviti stvari u drugačiju perspektivu, da pronađemneku sreću iz svega, a ne samo tugu. I smislio sam ovu aukciju", rekao je glumac.

Aukcija će biti7. travnja, na Croweov rođendan, ali i na godišnjicu braka.

Na aukciji će se između ostalog naćinakit i umjetnine koje su pripadale njegovoj bivšoj ženi, kola i dvije drvene skulpture konja koji su se koristili u filmu "Gladijator", violina napravljena 1890. godine koja je korištena u filmu "Gospodar i zapovjednik"... i mnoge druge stvari