Play ponuda
Play ponuda
RAZOČARALA OBOŽAVATELJE

S 48 objavila vruće fotke s odmora sa 17 godina mlađim suprugom: Jesu li one trebale ostati privatne?

Njemački top-model Heidi Klum ima 48 godna, no još uvijek obožava i često objavljuje golišave fotografije.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 26.6.2021. u 9:30
Play ponuda

Zanosna plavuša se nikada nije sramila isticati tjelesne atribute, no mnogi smatraju kako u petom desetljeću pretjeruje te kako je "pere" kriza srednjih godina.

Naime, Heidi je nedavno objavila set fotografija s plaže u toplesu i iako izgleda fantastično, mnogi su je iskritizirali u komentarima koje je na kraju isključila.

Fotografije je snimio njezin 17 godina mlađi suprug Tom Kaulitz na romantičnom putovanju. "Kriza?", "Nemaš više 20, prestani", "Ovo više nije seksi", "Volio sam te i pratio, ali ovo je previše", nizali su se komentari, no bilo je i onih koji su poručili kako Heidi sa svojim tijelom može raditi što hoće.

Heidi je ovo treći brak, a uz drugog s glazbenikom Sealom ima troje djece. Otac najstarije kćeri Leni Olumi je talijanski plejboj Flavio Briatore koji ju je ostavio neposredno nakon što je cijelom svijetu otkrila da je trudna. Leni dugo nije htio priznati niti vidjeti, no stvari su se promijenile, iako je manekenka uvijek isticala kako ju je odgojio Seal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Leni je inače krenula maminim stopama te već krasi brojne svjetske naslovnice, iako je potpuno jasno kako je povlaštena.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ruši sve rekorde

'Kućna snimka' Kim Kardashian najgledaniji pornić na internetu ikad!

Play ponuda

Više s weba