Ostalo

Sacha Baron Cohen: 'Pamela Anderson se razvela zbog Borata'

'Borat' je Baronov kontroverzni film iz 2006., a iste su se godine razveli Pamela Anderson i Kid Rock. Slučajnost? Vjerojatno ne

Tabloid.hr
03.06.2019 16:15

Sacha Baron Cohen tvrdi da je njegov film 'Borat' iz 2006. razlog zašto su se Pamela Anderson i Kid Rock razveli iste godine.

Glumac tvrdi da je uzrok svemuscena u kojoj njegov kontroverzni lik prilazi Pameli i odnosi ju s događaja na kojem je potpisivala knjige. Borat je glumici tada htio, protiv njene volje, navući 'svadbenu vreću' na glavu, što je navodno običaj u njegovom rodnom Kazahstanu.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Baron Cohen je otkrio da su tu scenu, za razliku od većine iz filma, predvidjeli scenarijem. "Scenu smo snimali dvaput. Prvi put smo to učinili prilikom potpisivanja knjige, zgrabio sam je preko ramena i istrčao s njom, a pritom me nitko nije pokušao spriječiti. Pitao samse kakvi su to obožavatelji", rekao je glumac za The Daily Beast .

"Drugi pokušaj snimanja uzrokovao je veće reakcije. Tada je Pamela na setu zadobila ozljede, jače je udarena u čeljust, a jedan od fanova me pokušao spriječiti da je otmem", dodao je Baron Cohen.

Kada je kasnije upitao Pamelu što misli o filmu, sve što mu je odgovorila je da se zbog njega razvodi. "Mislio sam da se šali, ali nekoliko tjedana kasnije se to zaista dogodilo", rekao je glumac.

Kada je film izašao, Pamela i Kid su ga navodno gledali kod prijatelja, a kada je završilo prikazivanje pjevač je pobjesnio i počeo suprugu nazivati "dr*ljom" i "k*rvom". Razveli su se istog mjesecakada je film izašao, a njeno pojavljivanje u 'Boratu' je očito bio posljednji čavao u lijesu braka poznatog para.