Play ponuda
Play ponuda
Ne cijeni ih?

Sad je na meti: Legendarni redatelj razočarao tisuće obožavatelja izjavom o Marvelovim filmovima

Marvelovi filmovi svaki put rasprodaju rekordan broj ulaznica, ali Martin Scorsese jednostavno ne vidi što to u njima toliko vrijedi

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 7.10.2019. u 12:12
Play ponuda

Holivudski redatelj Martin Scorsese autor je kultnih filmovima i sam pripada u filmsku kremu. Upravo je zato brojne obožavatelje iznenadio mišljenjem o megapopularnim Marvelovim filmovima koji svaki put napune kinodvorane. 

Scorsesea su za intervju u magazinu Empire pitali je li gledao te filmove o stripovskim junacima i što o njima misli. "Pokušao sam, ali to nije kinematografija", rekao je redatelj.

"Ne vidim težinu u Marvelovim filmovima. Iskreno, koliko god dobro bili snimljeni i vrve glumcima koji daju sve od sebe u tim okolnostima, podsjećaju me na zabavne parkove. Nije riječ o filmovima s ljudima koji pokušavaju prenijeti emocionalna i psihološka iskustva drugim ljudskim bićima", zaključio je.

Brojni vjerni obožavatelji Marvelove radionice odmah su mu prigovorili. Između ostalih, javio se i James Gunn, režiser i producent koji je radio na franšizi 'Osvetnici.'

"Martin Scorsese je jedan od pet meni najdražih živućih filmaša. Bio sam bijesan kad su ljudi napadali 'Posljednje Kristovo iskušenje', a da ga nisu gledali. Tužan sam jer on na isti način sudi mojim filmovima", napisao je na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
uspjeh je s njim garantiran

Našao je 'pravu' Franku Batelić, 'otac' je trapa i onaj kome u ruke žele doći baš svi: Tko je najtraženiji producent regije?

Play ponuda

Više s weba