Play ponuda
Play ponuda
PRIOPĆILI NJEZINI AGENTI

Sad je i službeno: traumatizirana Ariana Grande do daljnjeg prekinula turneju

Ariana je trebala u četvrtak i u petak održati koncerte u Londonu, a zatim nastaviti turneju u Europi i u Latinskoj Americ

Image

Ariana Grande

Foto: Ariana Grande Instagram
Tabloid.hr/Hina/ 25.5.2017. u 9:17
Play ponuda

Ariana Grande prekinula je do početka lipnja svoju turneju nakon napada bombaša samoubojice u Manchesteru, priopćili su u srijedu njezini agenti.

"Zbog tragičnog događaja u Manchesteru, turneja 'Dangerous Woman' Ariane Grande prekida se sve dok ne budemo mogli bolje procijeniti situaciju i ne odamo počast žrtvama", napisali su agenti u priopćenju.

Ariana je po prvotnom planu trebala u četvrtak i u petak održati koncerte u Londonu, a zatim nastaviti turneju u Europi i u Latinskoj Americi.

Američka tinejdžerska zvijezda (23) izjavila je neposredno nakon tragedije da joj je jako žao zbog onoga što se dogodilo, da je slomljena zbog spoznaje da je do napada došlo na njenom koncertu te se ispričala i ponudila novčanu pomoć obiteljima žrtava.  

"Noćas su naša srca slomljena. Ne možemo riječima izraziti tugu koju osjećamo zbog žrtava koje su stradale u ovom napadu. Tugujemo zbog života koji su ugašeni u ovom činu. Zahvalni smo djelatnicima hitne službe na nesebičnoj pomoći", napisao je povodom napada Arianin menadžer. 

Pročitajte još: 

--> Ariana Grande otkazala ostatak turneje nakon napada 

--> Ariana Grande je ponudila platiti troškove sprovoda žrtava napada? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

--> Majka Ariane Grande pomagala uplašenim fanovima i odvela ih na sigurno 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAPLAKALA

Najljepša bosanskohercegovačka voditeljica zaručila se nakon deset godina veze: Zbog partnera preselila u Gruziju

Play ponuda

Više s weba