Ostalo

Salma Hayek objavila dirljivu poruku upućenu suprugu nakon njegove pozamašne donacije za obnovu Notre-Damea

Francois Henri Pinault, suprug Salme Hayek i francuski milijarder, obećao je donirati čak 100 milijuna eura za obnovu katedrale Notre-Dame

Tabloid.hr
18.04.2019 10:05

Nakon što je njezin suprug Francois Henri Pinault najavio donaciju 100 milijuna eura za obnovu pariške katedrale Notre-Dame oštećene u katastrofalnom požaru, Salma Hayek je odlučila progovoriti o tom potezu.

Na Instagramu je objavila dirljivu poruku upućenu Francoisu i njegovom ocu, a otkrila je i tajnu koja njihovu gestu čini još nevjerojatnijom. Pinaulti,vlasnici Keringa, luksuzne tvrtke koja je vlasnik brendova poput Yves Saint Laurenta i Guccija, neće tražiti porezne olakšice na svoju pozamašnu donaciju.

"Danas sam, više nego ikada, ponosna što sam dio obitelji Pinault. Ne samo zbog njihovog osobnog i emotivnog sudjelovanja u obnovi katedrale Notre-Dame, nego i zbog činjenice da moj suprug i njegov otac neće tražiti porezne olakšice od francuske vlade. Moj muž i svekar su dva velikodušna francuska državljanina koja shvaćaju duhovnu, kulturnu i povijesnu važnost koju Pariz ima za ostatak svijeta", napisala je Salma uz fotografiju na kojoj pozira uz dva Pinaulta.

Glumica i biznismen su u braku već deset godina i imaju 11-godišnju kćer Valentinu Palomu.