Ostalo

Salt Bae podijelio video u kojem se prvi put čuje njegov glas: 'Što nije u redu s tvojim ustima čovječe?!'

"Ovaj mi se tip više sviđao dok je šutio", "Neka mi netko ovo prevede molim", "Volim te, ali o čemu, dov*aga, pričaš?", samo su neki od komentara njegovih pratitelja

L.K.
12.11.2021 17:15

Poznati kuhar Salt Bae , pravog imena Nusret Gökçe , napravio je nešto što do sada nismo imali prilike čuti. njegovi obožavatelji na Instagramu su iznenađeni jer je kuhar objavio video u kojem se može čuti kako prvi put govori. Dosad je objavljivao videa na Instagramu, ali nije govorio već uglavnom zadivljavao svojim kulinarskim vještinama.

"Čekaj, čekaj. Želim reći nešto o Londonu. London je moj veliki san. Jednog dana. Idućeg dana. Svakog dana. Neprestano. Volim London. London je drugačiji. Poput zlata", rekao je kuhar Nusret u videu kojeg je muškarac koji ga je snimao pitao kakav mu je engleski.

"Moj je engleski gotovo kao britanski. Znate... Živjeli. Nadam se da ćemo se uskoro vidjeti u Londonu", poručio je za kraj videa.

Iako su mu prvi put čuli glas, pratiteljinisu mahomimpresionirani onim što su vidjeli i čuli.

"Ovaj mi se tip više sviđao dok je šutio", "Neka mi netko ovo prevede molim", "Što nije u redu s tvojim ustima čovječe?!", "Prvi put ga čujem da govori","On govori!", "Volim te, ali o čemu, dov*aga, pričaš?", samo su neki od komentara njegovih pratitelja.

Početkom ovog tjedna je rekao kako odlazi iz Londona zbog potreba otvaranja 28. restorana u Rijadu.

Podsjećamo kako je Salt Bae postao meme na društvenim mrežama 2017. godine gdje je posta0 popularan zbog načina na koji začinjavameso.