Play ponuda
Play ponuda
SKANDALIMA NIKAD KRAJA

Sami prosudite kako Travolti stoji suknja

Nakon brojnih natpisa kako je oženjeni John Travolta gay, pojavila se i slika na kojoj je glumac odjeven u haljinu, našminkan i s plavom perikom, koja je navodno jako razbjesnila njegovu suprugu.

Image
S.K./ 24.5.2012. u 10:20
Play ponuda

Nevoljama Johna Travolte nikada kraja. Nakon što je optužen da je seksualno zlostavljao masere, ovih dana je objavljena i fotografija na kojoj je holivudska zvijezda odjeven kao žena.

Na slici objavljenoj u američkom tabloidu National Enquirer, Travolta je odjeven u bijelu haljinu, nosi nakit i plavu periku počešljanu u konjski rep. Naravno, ni šminka nije izostala. Uokvirio je oči crnim tušem, a na usne stavio ružičasti ruž.

Fotka je snimljena davne 1996. godine na jednoj zabavi u Los Angelesu.

Tabloidi su se odmah raspisali kako je njegova supruga Kelly Preston odlučila zatražiti razvod nakon više od dvadeset godina braka.

Međutim, malo je teško za povjerovati kako je kap koja je prelila čašu bila odjevna kombinacija. Ipak, brojne glazbene i filmske zvijezde često su se odijevale u žensku odjeću, čisto iz zabave.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Divan muž samo na papiru

Clint Eastwood ima osmero djece od kojih je petero dobio s ljubavnicama, a druga supruga pala je u depresiju zbog njegovih preljuba

Play ponuda

Više s weba