Ostalo

Samo da je usko i sjajno: Najseksi lateks izdanja Kylie Jenner

Iako je njezina sestra Kim Kardashian popularizirala lateks modne kombinacije, Kylie je, čini se, odlučila nastaviti taj trend. Bodiji, haljinice, hlače, kombinezoni - samo da se sjaji i da je usko. Izdvojili smo nekoliko Kylienih najseksi lateks izdanja, a vi izaberite najdraže. Kliknite SLJEDEĆA.

Tabloid.hr
24.03.2019 12:15

Vatrena crvena

Kylie se za njemački magazin "Germany Cover" slikala u crvenom lateks bodiju i istim takvim rukavicama, a na glavi je nosila šeširić u jednakoj boji.


Double Trouble

S frendicom se na kauču slikala u skoro jednakim lateks izdanjima bodija i visokihrukavica. " Ananas i plava malina ", napisala je Jennerica u opisu slike.


Kraće ne može

I kada pomislite da haljina ne može biti kraća, Kylie vas razuvjeri. Svaki krivi potez skupo se plaća u ovoj uskoj, kratkoj, lateks plavoj haljinici koja je svakako istaknula Kylieinu "pješčani sat" figuru.


Lateks i za Halloween

A lateks se nosi i za Halloween. Naime, Kylie se povodom Noći vješticamaskirala u leptira pa je na leđima nosila ogromna rozo-crna krila, uski rozi lateks bodi i jednake takve sandale na vezivanje s uzorkom leptira.


Fotka kojom je srušila Instagram

Najmlađa članica Kardashian-Jenner klana ovom je fotkom zapalila društvene mreže i oduševila fanove svojom savršenom figurom. Na sebe je obukla kratki bijeli top koji je uskladila s rozim, uskim lateks hlačama za kojima su svi poludjeli.


Crvena uska senzacija

Još jedno crveno lateks izdanje Kylie Jenner, ali ovaj put nije riječ o bodiju, već kombinaciji minijaturnog topa i ultra uskih hlača.


Po uzoru na sestru Kim

Još jedno Kylieino"može li kraće i uže" izdanje. Naime, na sebe je navukla lateks svijetlorozu haljinicu koju je uskladila s popularnim prozirnim štiklama koje su postale zaštitni znak njezine sestre Kim i dugom plavom perikom.

Kylie Jenner

(FOTO: www.profimedia.hr)


Jedna zagasita kombinacija

Osim kričavih kombinacija, Kylie je profurala i tamnosmeđu lateks haljinicu koju je uskladila s nude sandalama i smeđom torbicom.

Kylie Jenner

(FOTO: www.profimedia.hr)


Rokerica Kylie

Ovakvo rokersko izdanje veoma je rijetko kod ove poznate Jennerice. Na kombinaciju kože i lateksa uskog topa i još užih hlača, Kylie je dodala itotalno casual kožne čizme i izgledala kao prava rokerica.

Kylie Jenner

(FOTO: www.profimedia.hr)


Nijanse crvene

Totalno drugačije bordo izdanje Kylie Jenner koja je spojila kričavo crveni top s lateks/kožnom suknjom tamno crvene boje i istim takvimkaputom. Moramo priznati da joj ova boja skroz super stoji.

Kylie Jenner

( FOTO: www.profimedia.hr)