Play ponuda
Play ponuda
bez reklame

Samo Kim može zaraditi milijun dolara u minuti

Kim ponovno obara rekorde - u prodaju je pustila tri parfema koji se prodaju nevjerojatnom brzinom

Image
Foto: © Splash/Guliver images
Tabloid.hr/ 19.7.2018. u 10:12
Play ponuda

Kim Kardashian izdala je prije dva dana još jednu seriju parfema, a ovaj put u 3 esencije s nazivima KIMOJI Peach, KIMOJI Cherry i KIMOJI Vibes. Parfemi su napravljeni u obliku emotikona te imaju oblik breskve, trešnje i oblačića. 

Cijena parfema je 45 dolara (oko 280 kuna), a Kim je u pet minuta, nakon što je izdala parfem u prodaju, zaradila oko pet milijuna dolara. Zanimljivo je da na reklamiranje nije potrošila ni lipe jer je sama sebi najbolja reklama. 

Prije ova tri parfema, Kim je izdala svoj prvi koji je digao veliku prašinu jer je oblik bio napravljen po uzoru na njene osebujne obline, nakon čega se javio i Jean Paul Gaultier koji je takav dizajn za svoj parfem iskoristio još 1993. No, bez obzira na probleme, Kim je parfem rasprodala u 6 dana i zaradila 14 milijuna dolara.

Čini se da ni sad neće bit puno drugačije jer je već u pet minuta zaradila pet milijuna dolara, što bi značilo milijun u minuti. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bila je blizu

Bivša najbolja tenisačica svijeta nije tako dobra s vitaminima: Fotku utegnutog tijela zasjenila glupost koju je napisala uz nju

Play ponuda

Više s weba