Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
pjevačica u problemima

Sandra Afrika pod istragom zbog navodne utaje poreza?

Popularna srpska pjevačica Sandra Afrika uživa u luksuzu i voli se hvaliti time, no mogla bi imati ozbiljnih problema nakon što se našla na meti porezne uprave zbog neprijavljenih prihoda sa gaža.

Image

Sandra Afrika

Foto: Facebook
RTL/ 6.11.2014. u 11:08
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Porezna uprava Srbije krenula je u akciju unakrsnog ispitivanja imovine i prihoda estradnih ličnosti, a prva na udaru naći će se folk pjevačica, a nekada go-go plesačica Sandra Prodanović, u javnosti poznatija kao Sandra Afrika, saznaje Kurir.

Popularna Sandra karijeru je započela kao go-go plesačica, koji je kasnije za svoje nastupe 'regrutirao' Mile Kitić, a Sandri nije dugo trebalo ni da se uhvati mikrofona i sama započne svoju pjevačku karijeru, koja je zbog njenog provokativnog stila cijelo vrijeme imala izrazito uzlaznu putanju zbog čega se Sandra može pohvaliti brojnim luksuznim automobilima, jahtama i nekretninama.

No, pjevačica usred cijele zvjezdane zbrke nije prijavila porez, a država procjenjuje kako ju je oštetila za 87 milijuna kuna. 

Porezna uprava je krenula u ispitivanje vrijednosti imovine sa prijavljenim prihodima, a u ovaj posao uključene su i druge državne institucije. Prve na udaru naći će se osobe sa estrade, čiji nastupi i popularnost nisu proporcionalni s imovinom koju imaju i reklamiraju u javnosti. Mi istražujemo da li je to sve zakonito, odnosno da li je usklađeno sa prijavljenim prihodima',  tvrdi izvor. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
muči ga nešto

Slomili ga obiteljski problemi? Mladi Beckham uhvaćen utučen i usamljen

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba