Ostalo

Sara Jo za RTL Exkluziv o dečku plesaču: 'Lijepo je prolaziti kroz sve ovo uz podršku partnera...'

Njezini singlovi broje na desetine milijuna pregleda na YouTubeu, a na nastupima se skače i pleše jer Sara napravi takvu atmosferu da nitko ne može ostati imun

Nikolina Zečić
17.04.2022 18:30

Regionalna senzacija Sara Jo možda nije izborila pobjedu na ovogodišnjoj Beoviziji, no itekako je stekla simpatije publike. Atraktivna pjevačica otkrila nam je kako je preživjela taj poraz, ali i sviđa li joj se naša predstavnica Mia Dimšić.

Mislilo se da će 28-godišnja glazbenicaosvojiti Beoviziju i predstavljati Srbiju na Eurosongu. Šuškanja i favoriziranja su bila toliko glasna da su svi pomislili da je već sve odlučeno prije natjecanja, no onda se dogodila Konstrakta .Sara nije krila razočaranje, ali život ide dalje.

"Naravno da je ostalo malo razočaranje pogotovo što je ove godine Eurosong u Italiji. Tamo sam rođena i vrlo sam emotivno vezana za tu zemlju. Baš bi bio poseban doživljaj da se vratim u Italiju takvim povodom. Mislim da je to nekako najvažnije - što sam uspjela ispunitisvoju zamisao koliko je to bilo moguće", smatra Sara Jo.

I dok jeveć imala priliku nastupati na Eurosongu s grupom 'Moje tri' 2013. godine u Malmou, našoj predstavnici Miji Dimšić ovo je prvi put, a srpska pjevačica za nju ima samo riječi hvale.

"Imala sam nekoliko prilika za razgovor s Mijom koja je predivna i pretalentirana. Zaista, žao mi je što nisam bila na njenom koncertu dosad, ali ćese to promijenitiove godine ako mi se ukaže prilika. Mislim da je svoja, ne pravi kompromise, što je nešto što najviše cijenim kod izvođača, želim joj puno sreće i najvažnije da uživa u svakom trenutku jer ne događase Eurovizija baš svakog dana", dodala je ova umjetnica.

Pročitajte još
Sara Jo za RTL.hr: 'Očarana sam glazbom Nike Turković, a u Hrvatsku se uvijek rado vraćam'

No ne događa se ni uspjeh tako lako. To najbolje zna ova ljepotica koja se godinama probijala na scenu - od glazbenih talent showova preko Eurosonga do danas, kada je jedna od najpopularnijih izvođačica u regiji.

Njezini singlovi broje na desetine milijuna pregleda na YouTubeu, a na nastupima se skače i pleše jer Sara napravi takvu atmosferu da nitko ne može ostati imun. Svemu može zahvaliti obitelji i dečku, slovenskom plesaču i koreografu Žigi Šotlaru . S obzirom na to da s partnerom pleše na pozornicama, pitali smo je kako je to miješati privatno i poslovno.

"To je vrlo lijepo. S obzirom na to da te obično projekti nekako udalje od partnera jer iziskuju mnogo vremena i kad dođeš kući budeš slomljen i izmoren, a lijepo je prolaziti kroz sve to uz podršku svog partnera, ne samo kao suradnika nego već kao glavna emotivna podrška tijekom tih priprema", dodala je.

A pripreme oko novih koncerata su u punom jeku! Kada će na red doći Hrvatska nije znala odgovoriti, no sigurni smo da nećemo puno čekati jer Sara obožava dolaziti u Lijepu našu.

"Mi se uvijek veselimo čim iskrsne prilika da dođemo ovdje kod vas jer nam je uvijek predivno! Samo čekamo neki izgovor i ne treba nam puno da kažemo: 'da', kad smo pozvani! Uživala sam istinski", tvrdi pjevačica Sara Jo.

I mi smo oduševljeni jednom od rijetkih poliglotkinja na regionalnoj sceni. Sara pored talijanskog govori engleski, španjolski i francuski jezik... Očito je odavno spremna za svjetske pozornice, a mi je točno možemo zamisliti na istima!