Ostalo

Sarah Hyland priznala da je razmišljala o samoubojstvu: 'Pisala sam oproštajna pisma'

Popularna glumica gostovala je kod komičarke Ellen DeGeneres i otkrila delikatne detalje iz osobnog života

Tabloid.hr
11.01.2019 12:35

Sarah Hyland , jedna od najplaćenijih TV glumica, otkrila je da je imala suicidalne misli u showu Ellen DeGeneres . Zvijezda serije 'Moderna obitelj' iskreno je progovorila o svojoj borbi sa zdravstvenim problemamima i kako ju je kronična bol dovela do depresije.

"Imala sam, rekla bih, šest operacija u zadnjih nekoliko godina", ispričala je Sarah u intervjuu. U cijelom je životu prošla njih 16.

Dodala je i da je giht jedna od najbolnijih stvari koje je ikada iskusila u svom životu. Poznata voditeljica i komičarka postavila joj je osjetljivo pitanje: je li ikada razmišljala oduzeti si život.

Sarah je na to potvrdno odgovorila: "Da. Nakon 26, 27 godina konstantne bolesti, kronične bolisvaki dan - jednostavno ne znaš kada ćeš ponovno imati dobar trenutak. Pisala bih pisma svojim bližnjima u glavi . Objašnjavala zašto sam to napravila, kako to nije ničija krivica."

"Bila sam vrlo, vrlo, vrlo blizu tome", priznala je glumica. Ipak, prijatelj ju je motivirao da traži terapiju i upravo joj je ,samo to što je priznala da je loše, pomoglo.