Ostalo

Savršeni par: Beyonce i Jay Z pomeli konkurenciju

Turneja Beyonce pod nazivom "Mrs. Carter" i Jay Z-jev album "Watch the Throne" te svjetska turneja u suradnji s reperom Kanyejem Westom osigurali su glazbenom paru prvo mjesto na ljestvici najbolje plaćenih zvijezda.

RTL - Hina
20.09.2013 13:30

S prihodima procijenjenim na 95 milijuna dolara pjevačica Beyonce i njezin suprug, reper Jay Z drugu godinu zaredom najbolje su plaćene zvijezde prema časopisu Forbes .

Turneja Beyonce pod nazivom "Mrs. Carter" i Jay Z-jev album "Watch the Throne" te svjetska turneja u suradnji s reperom Kanyejem Westom osigurali su glazbenom paru čelno mjesto ispred modela Gisele Bundchen i njezina supruga, nogometaša Toma Bradyja koji su zaradili 80 milijuna dolara i zadržali drugo mjesto.

Glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt s prihodima od 50 milijuna dolara popeli su se za jedno mjesto i sad su treći.

Prema Forbesu Beyonce (32) je zaradila 11 milijuna dolara više od svog supruga zbog uspješne svjetske turneje koja je zarađivala po dva milijuna dolara po nastupu.

U dodatku na prihode od glazbe Jay Z (43) je prodaoudjel u košarkaškom klubu Brooklyn Nets i otvorio sportsku agenciju, a Beyonce je lansirala modnu i kozmetičku liniju.

Bivše zvijezde televizijskog showa "Lude 70-e" Ashton Kutcher i Mila Kunis na četvrtom su mjestu s prihodima od 35 milijuna dolara, a na petom su novopečeni roditelji, reality zvijezda Kim Kardashian i reper Kanye West sa zajedničkim prihodima od 30 milijuna dolara.