Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PLANOVI ZA LJETO

Saznajte gdje će ljetovati hrvatske ljepotice

Ispitali smo u kojim će se uvalama skrivati domaće ljepotice. Bez obzira na poslovne obveze, one će ipak naći vremena za turneju po Jadranu, a s kim su odlučile provesti ovo ljeto, saznajte u prilogu.

RTL/ 25.6.2012. u 18:44
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Teške muke po vrućini postaju slatke, jer što je više stupnjeva, to je manje odjeće. Još je slađe ako se zna da će to pravilo primijeniti i jedne od najatraktivnijih Hrvatica - NikolinaPišek i IvaJerković. Iako za ljeto još nema konkretne planove, Nikolina već zna da je neće biti lako uhvatiti.

Ivu, pak, čeka radno ljeto, ali naći će vremena i za uživanje. Već ovih dana kreće za Novalju, a u gustom rasporedu uvijek nađe mjesta za obitelj i prijatelje.

No, ovo joj ljeto možda neće biti kao svako, jer Iva je spremna za nove frajere u svom životu. Ona je melem za oči, ali tek sada će svojim očima prepoznati onog pravog. jer laserski se riješila dioptrije, koja je bila i ljubavni teret.

Iva je progledala, ali Nikolina još nema namjeru otkriti u koga se zagledala i tko će njezino ljeto učiniti još vrelijim. Ako poseban muškarac u njezinom životu i ne postoji, plaže su pravo mjesto za promjenu - da se slano morsko ljeto pretvori u slatko ljubavno.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Zanosna Trogiranka

Playboyjeva zečica Ena vas zove na bazene!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba