Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
svi se rasplesali

Saznajte kako se Severina priprema i koga će upoznati u Areni

Više od stotinu videa pristiglo je na našu adresu za nagradni natječaj 'Tangom do Severine', a Severina je jučer, uz pomoć našeg Dorijana Klarića, odabrala najbolje, odnosno, sretnike koji će je upoznati uoči subotnjeg koncerta u Areni Zagreb! Koga je Tango doveo do Severine?

RTL/ 8.5.2013. u 17:36
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više od stotinu videa pristiglo je na naš natječaj “Tangom do Severine”, a glavna zvijezda jučer je prionula na veliki posao. Među svim tim kreativnim i strastvenim radovima trebalo je pronaći pet najboljih!

Nakon dugog vijećanja, odabrali smo pobjednike koji će ove subote, uoči velikog koncerta u Areni Zagreb, upoznati Severinu. Ovo je pet veličanstvenih!

"Izabrala sam ove koji su dali najviše truda, možda čak i ne plešu nešto dobro, ali su se potrudili", rekla je pjevačica

Ovim je pobjednicima sjekira doista upala u med, jer ulaznica za zagrebački koncert više nema. Severina je rasprodala Arenu, a organizatori će sutra u prodaju pustiti posljednjih tristo ulaznica. Interes ni ne čudi s obzirom da je riječ o prvom Severininu koncertu u ovom sportsko glazbenom zdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zagrebački koncert dio je velike balkanske turneje za koju se Severina pripremala mjesecima, koristeći pritom neke nesvakidašnje metode.

"Trčim u štiklama jer su pozornice stvarno velike, tako da trebam biti u kondiciji, ali meni je to sasvim normalna stvar", dodala je Seve.

Upravo se čita

Image
ISKRE FRCAJU

Dok jedni tek trebaju stati pred oltar, drugi već uživaju u braku: 'Spavat ćemo skupa u krevetu, ne ide na kauč'

Njezinu sinu, malom Aleksandru, normalna je stvar biti među zvijezdama i glazbenicima. Na regionalnoj turneji ima status posebnog gosta. Kako nam je rekla Severina, Aleksandar je već jako dobar u plesu.

Obiteljsku idilu Severina je lako uklopila u svoju glazbenu priču, a u toj misiji ove će joj subote pomoći više od 20 tisuća obožavatelja, među kojima su i  naši pobjednici. Tango, kreativnost i hrabrost doveli su ove mlade ljude do dana iz snova sa Severinom, a naše kamere pratit će svaki njihov korak i uzbudljivo druženje s kraljicom estrade!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba