Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TKO TU KOGA?

Saznajte sve o tučnjavi koja je potresla domaću jet set scenu

Kreatorica Ivana Omazić u petak se u poznatom zagrebačkom restoranu potukla sa suprugom sadašnjeg dečka Ive Majoli. Kakve veze ona ima s tim, i tko je tu s kim bio ili još uvijek je u vezi pokušat će doznati Exkluziv!

RTL/ 20.3.2012. u 18:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zagrebački jet seterski restoran bio je ring u kojem su se potukle dvije poznate Zagrepčanke! Policija nam je potvrdila kako su na poziv intervenirali zbog fizičkog obračuna modne kreatorice IvaneOmazić i IvaneBilan, supruge DenisaPopovića, sadašnjeg dečka IveMajoli. Okolnosti koje su prethodile tome događaju još se utvrđuju, a evo i naše male pomoći plavcima u raspetljavanju ovog teškog sapuničarskog slučaja!

"Ne dajemo informacije, zbog zaštite naših gostiju", rekao je IgorTomljenović, vlasnik restorana.

No, na šutnju se nisu obvezali neki od sudionika nemilog događaja. Šuška se da je stolu Ivane Bilan koja je bila u društvu svoga dečka, a ne supruga Denisa, prišla kreatorica Omazić i obratila joj se, na što je ova vrlo drsko reagirala. Usljedilo je čupanje za kosu, a šaka Ivane Omazić ostala je puna kose Ivane Bilan. Tada se u svađu, prepričavali su gosti resotrana, umješala i prijateljica Ivane Omazić koja je navodno šakom udarila Ivanu Bilan!

"Pitajte policiju", uporno je odbio komentirati Tomljenović.

Ništa vam nije jasno?! Pa krenimo od početka...

Iva Majoli ima muža Stipu i dečka. Dečko joj je Denis Popović, koji je službeno još uvijek u braku sa Ivanom Bilan. Ivana Bilan u novoj je ljubavnoj vezi, a brak sa Denisom navodno je pukao zbog njegove veze sa Ivanom Omazić. Ivana Omazić nakon prekida sa Denisom započinje vezu sa njegovim bratom Žarkom, a Denis sa Ivom Majoli. Udahnite. Idemo dalje.

Iva Majoli i Ivana Omazić poznaju se otprije i po svemu sudeći bile su dobre prijateljice. Iva je bila na njezinim pariškim modnim revijama i čini se da uz dečke, vole dijeliti još neke stvari!

Istim je putem, čini se, do bivše tenisačice došao i njezin sadašnji dečko Denis, koji je bivši dečko Ivane Omazić, a sadašnji muž Ivane Bilan! E da nije smiješno bilo bi tragično, zato spašavaj se ko može. Dinastija se vraća na velika vrata! A glavni su glumci već snimili nove nastavke, gdje ih je prije nekoliko sati na setu uhvatila naša kamera!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
talentirana pjevačica

Pepeljuga iz Belog Manastira! Aleksandra je bila obična tinejdžerica, a onda je postala velika zvijezda i ušla u obitelj Lepe Brene

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba