Ostalo

Saznajte sve o tučnjavi koja je potresla domaću jet set scenu

Kreatorica Ivana Omazić u petak se u poznatom zagrebačkom restoranu potukla sa suprugom sadašnjeg dečka Ive Majoli. Kakve veze ona ima s tim, i tko je tu s kim bio ili još uvijek je u vezi pokušat će doznati Exkluziv!

RTL
20.03.2012 18:20

Zagrebački jet seterski restoran bio je ring u kojem su se potukle dvije poznate Zagrepčanke! Policija nam je potvrdila kako su na poziv intervenirali zbog fizičkog obračuna modne kreatorice Ivane Omazić i Ivane Bilan , supruge Denisa Popovića , sadašnjeg dečka Ive Majoli . Okolnosti koje su prethodile tome događaju još se utvrđuju, a evo i naše male pomoći plavcima u raspetljavanju ovog teškog sapuničarskog slučaja!

"Ne dajemo informacije, zbog zaštite naših gostiju", rekao je Igor Tomljenović , vlasnik restorana.

No, na šutnju se nisu obvezali neki od sudionika nemilog događaja. Šuška se da je stolu Ivane Bilan koja je bila u društvu svoga dečka, a ne supruga Denisa, prišla kreatorica Omazić i obratila joj se, na što je ova vrlo drsko reagirala. Usljedilo je čupanje za kosu, a šaka Ivane Omazić ostala je puna kose Ivane Bilan. Tada se u svađu, prepričavali su gosti resotrana, umješala i prijateljica Ivane Omazić koja je navodno šakom udarila Ivanu Bilan!

"Pitajte policiju", uporno je odbio komentirati Tomljenović.

Ništa vam nije jasno?! Pa krenimo od početka...

Iva Majoli ima muža Stipu i dečka. Dečko joj je Denis Popović, koji je službeno još uvijek u braku sa Ivanom Bilan. Ivana Bilan u novoj je ljubavnoj vezi, a brak sa Denisom navodno je pukao zbog njegove veze sa Ivanom Omazić. Ivana Omazić nakon prekida sa Denisom započinje vezu sa njegovim bratom Žarkom , a Denis sa Ivom Majoli. Udahnite. Idemo dalje.

Iva Majoli i Ivana Omazić poznaju se otprije i po svemu sudeći bile su dobre prijateljice. Iva je bila na njezinim pariškim modnim revijama i čini se da uz dečke, vole dijeliti još neke stvari!

Istim je putem, čini se, do bivše tenisačice došao i njezin sadašnji dečko Denis, koji je bivši dečko Ivane Omazić, a sadašnji muž Ivane Bilan! E da nije smiješno bilo bi tragično, zato spašavaj se ko može. Dinastija se vraća na velika vrata! A glavni su glumci već snimili nove nastavke, gdje ih je prije nekoliko sati na setu uhvatila naša kamera!