Ostalo

Schwarzeneggerovov sin dobio urnebesan komentar jednog Srbina: 'Ćale se u tvojim godinama mazao blatom'

Uz sve komentare obožavatelja koji su komplimentirali mladi par, našao se jedan korisnik koji je privukao pažnju.

Tabloid.hr
17.11.2020 10:50

Glumac i model Patrick Schwarzenegger , sin Arnolda Schwarzeneggera prije nekoliko je dana na Facebooku objavio fotku s djevojkom Abby Champion u šetnji šumom.

"Predivno jesenje jutro u Tennesseeju", napisao je u opisu fotke koja je skupila gotovo 20 tisuća lajkova. Uz sve komentare obožavatelja koji su komplimentirali mladi par, našao se jedan korisnik koji je privukao pažnju.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Riječ je o mladiću iz Srbije koji očito i nije preveliki obožavatelj Schwarzeneggera mlađeg pa ga je odlučio sprdati u komentarima. "Ćale se u tvojim godinama mazao blatom da ga ne snimi predator, a ti se fotografiraš u listopadnoj šumi, j*** ga", napisao je.

Ubrzo se u komentarima javilo još korisnika balkanskog govornog područja. "Pretpostavljam da poslije duge šumske šetnje slijedi ručak, poslije ručka djevojci kažeš 'Astal da blista bejbi' u ćaletovom fazonu", glasio je jedan od njih.

Inače, Patrick je postao poznat široj javnosti nakon što je ušao u vezu s pjevačicom Miley Cyrus s kojom je kratko bio u ljeto 2014.