Ostalo

Schweini i Ana Ivanović razmjenjivali nježnosti u narodnjačkom klubu

Nogometaš Bayerna Bastian Schweinsteiger i srpska tenisačica Ana Ivanović odnedavno su u ljubavnoj vezi, a koliko je ljubav jaka pokazuje i to da je Bastian na njen 27. rođendan doletio u Beograd, a zatim se s Anom provodio u narodnjačkom klubu.

RTL
10.11.2014 13:04

Slavni nogometaš Bayerna, 30-godišnji Bastian Schweinsteiger odlučio je doletjeti u posjet Ani Ivanović kako bi zajedno proslavili njezin 27. rođendan, javlja Blic.

Ana se tom prilikom potrudila da se Bastian dobro provede, a neimenovani izvor je otkrio kako se Nijemcu izrazito svidjela srpska kuhinja, kao i to da se nogometaš sjajno zabavio u jednom od klubova u koji ga je Ana odvela.

"Zabava je bila intimna, ali vesela. Bastian i ona su se ponašali toliko opušteno, kao da su zaljubljeni tinejdžeri. Kada se nisu grlili i ljubili, Bastian je uživao u našoj pop muzici. Zadesio se i pokoji narodnjak, ali mu to nije smetalo. Naprotiv, uživao je'', rekao je izvor za Blic.

Schweinsteiger trenutno pauzira od nogometa zbog nešto kompliciranije ozljede pa svaki slobodan trenutak provodi s novom djevojkom, a nogometaš je navodno već odlučio i kupiti stan u Beogradu, što dovoljno govori o tome koliko je 'pao' na prelijepu tenisačicu.