Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
LJUBAV JE POBIJEDILA

Šeherezada se ipak vratila svom voljenom Onuru!

Iako malim ekranima vladaju neke nove sapunice, svi se još sjećaju "1001 noći", odnosno Onura i Šeherezade. Njihova stvarna ljubavna priča posljednjih je mjeseci naišla na poteškoće. Slavna Berguzar ostavila je Halita zbog kockanja i ljubomore, ali mu se, nakon tri mjeseca bračnog savjetovanja, ipak vratila.

RTL/ 10.4.2012. u 17:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sjećate se Onura i Šeherezade? Iako je njihova hit serija otišla u televizijsku povijest, ljubavni zapleti u stvarnom životu i dalje privlače pozornost. Nekad čvrsta ljubav Halita i Berguzar prije tri mjeseca došla je na kušnju. Berguzar je, naime, zatražila razvod, ljuta na svog supruga zbog dugih noći koje je navodno pijan provodio po kockarnicama.

"Nekad nam je bilo teško jer svi žele doznati razlog zbog kojeg se to dogodilo, zašto smo se razdvojili. To je ljudska priroda, žele nekog kazniti! Nekad nam je stvarno bilo teško", izjavio je Halit Ergenc.

Osim ljubavi prema kocki, njihov je brak došao u pitanje zbog nove Halitove serije "Sulejman Veličanstveni".

Bliskost s glavnom glumicom kod Berguzar je izazvala ljubomoru, i to s razlogom. I Berguzar i Halit su za vrijeme snimanja "1001 noći" ostavili svoje supružnike i započeli vezu, pa se Berguzar uplašila da će je Halit ostaviti zbog nove glumačke partnerice.

Halit i Berguzar su, pišu turski mediji, tri mjeseca proveli na bračnom savjetovanju. Pokušaj je uspio, pa ostaju u braku i ljubavnoj sreći koju su svojim hrvatskim obožavateljima, uz neviđenu histeriju, pokazali za vrijeme posjeta Zagrebu.

Na odmor će se, kako doznajemo, zaista i vratiti, a u Lijepu našu ih, ovako sretne i pomirene, možda dovede i posao. RTLTelevizija će, naime, uskoro početi s prikazivanjem povijesne serije "Sulejman Veličanstveni" koja je uzdrmala njihovu stvarnu ljubav i od Halita još jednom napravila najvećeg turskog frajera!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
strašno

Otkriveni rezultati obdukcije Ksenije Pajčin: Tragedija koja je potresla regiju nakon 12 godina do kraja razjašnjena

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba